Ali Rıza Eti güven tazeledi

S.S. Tekirdağ Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulu önceki gün Yeni Sanayi Düğün Salonu'nda yapıldı. Kefalet Kooperatifi ortakları misafirler ve esnaf sanatkarların katıld?

Tekirdağ 9.02.2015 12:42:00 0
Ali Rıza Eti güven tazeledi

RAPORLAR SUNULDU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divanda Saray Esnaf Kefalet Başkanı ve Marmara Birlik üyesi Ali Özen, Havsa Motorlu Taşıyıcılar Başkan Yardımcısı Doğan Çelikol, Tekstilci Hülya Güney Çizen, Kahveciler Odası Başkanı Fahrettin Bayar ve bakanlık temsilcileri görev aldı. Başkan Ali Rıza Eti tarafından faaliyet raporu okundu. Yıllık çalışma raporu bilanço gelir-gider tabloları kooperatif müdürü Şükrü Akçaoğlu tarafından okundu. Denetleme Kurulu Raporunu da Seçkin Geçer okudu. Mevcut yönetim kurulu ayrı ayrı oylanarak ibra edildi.

TAHMİNİ BÜTÇE GÖRÜŞÜLDÜ

2015 yılı tahmini bütçesi de üyelerin oy birliğiyle kabul edildi. Kooperatif ihtiyaçları karşılamak üzere araç alımı için yönetim kuruluna yetki verilmesi, kredi işlemleri için 750 bin liraya kadar ipotek alınması, borcunu ödeyen ortakların ipoteklerini FEK etmemeye yönetim kuruluna yetki verilmesi, 24 Eylül -31 Ekim 2014 tarihleri arasında merkez birliğince uygulamaya konulan takipteki borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin uygulamanın genel kurul bilgisi ve onayına sunulması konuları da görüşülerek karara bağlandı.

 

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Ali Rıza Eti’nin tek listesi ile gidilen seçimlerde Eti başkanlığındaki yönetimde Hamdi Şılga, Turgay Güven, Emine Arıkan, Zeynel Sıylı yer alırken, denetleme kurulu asil üyeliklerine de Seçkin Geçer ve Apti Balcı seçildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

4 yıl süreyle görev yapacak olan üst kurul delegeliğine de Ali Rıza Eti, Mustafa Kahraman ve Mehmet Korkmaz seçildi. Olağan genel kurula TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Şoförler Odası Başkanı Şenol Turan, TETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Küçükmidil, Başkan Yardımcısı Recep Nişancı, Şoförler odası yönetim kurulu üyeleri, Marmara Birlik Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi üyeleri ile çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10