Korkmaz: Türkiye'nin umudu olacağız

2011 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Haşim Korkmaz, yaklaşan Haziran seçimleri öncesi de yeniden Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı oldu.

Çerkezköy 10.02.2015 16:49:00 0
Korkmaz: Türkiye

BAŞARILAR DİLEDİ

20 yıldır siyaset yaptığını ifade eden Korkmaz, önceki akşam partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Korkmaz, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Öztürk, Haşim Korkmaz’ın aday adaylık sürecinde partiye büyük katkı sağlayacağına inandığını belirterek kendisine başarılar diledi.

FİKRİMİZİ GENEL MERKEZE BİLDİRDİK

Şubat ayı içinde Genel Merkez tarafından seçime nasıl gidileceğinin kararının verileceğini ifade eden Öztürk “Tekirdağ il genelinde 11 ilçe başkanı ve il yönetimi ile bir araya gelerek yaptığımız toplantının ardından 6 milletvekilinin de sandıktan çıkması fikrinde olduğumuzu Genel Merkezimize bildirdik” dedi.

 

 

KALELERİ CHP’Lİ BELEDİYELERDİR

Ziyarette konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Av.Haşim Korkmaz da sosyal demokrat şehirlerin kalelerinin CHP’li belediyeler olduğunu ifade eden Korkmaz “Erdal İnönü’nün genel başkanlığı döneminde halk bize yüzde 70 oy vererek iktidar yetkisi verdi. Ama daha sonraki yıllarda biz işin hakkını veremediğimiz için sınıfta kaldık” dedi. Sosyal belediyelerin hizmetlerinin çok önemli olduğunu dile getiren Korkmaz “Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ile görüştüğümde halkın beklentileri doğrultusunda hizmetlere ağırlık verilmesini önerdim. ‘Sizlerin hizmetleri ile ilimizde 6 sıfır yaparız bu sizin elinizde’ dedim” diye konuştu.

NEDEN CHP’LİLER ALINMADI?

Tekirdağ il genelinde CHP’nin 21 bin üyesinin olduğunu, bunların içinde birçok tahsilli ve her konuya vakıf eleman bulunduğunu dile getiren Korkmaz “Neden bunların içinde hiç kimse alınmadı. Bu eleman alımlarında belediye meclisi üyelerimizin ilçe başkanlarımızın, belediye başkanlarımızın da görüşü alınmalı ve onların da önereceği kişiler alınmalıydı” dedi.

 

 

CHP’NİN FARKLI YAPISI OLMALI

CHP’nin farklı yapısının olması gerektiğini ifade eden Korkmaz “Bu da eşitliktir. CHP’liler hiçbir zaman partisini satmaz ve 3 kuruş menfaat içinde başka partiye geçmez. Beni eleştirenlerden ben daha çok CHP’li olduğuma inanıyorum” dedi. CHP’nin kitle partisi olduğunu ifade eden Korkmaz “Geniş bir emek kesiminin menfaatlerini ön planda tutar. Sosyal devlet anlayışını benimser. Biz Türkiye’nin umudu olacağız. Çünkü halkımız artık CHP’yi istiyor. Çünkü artık can güvenliğimiz yok, mal güvenliğimiz yok” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10