Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ve Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri son zamanların en başarılı operasyonunu gerçekleştirdi.

Çerkezköy 13.02.2015 13:46:00 0
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

ŞAHSI TAKİBE ALDILAR

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ve Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu sattığı tespit edilen bir şahsın üzerinde ve uyuşturucu sakladığı tespit edilen evinde yapılan aramada 3 bine yakın extacy hap ele geçirildi. Önceki akşam operasyon için harekete geçen ekipler lise önlerinde gençlere uyuşturucu sattığı tespit edilen Hüseyin K.’yi takibe aldı. Şahsı Kızılpınar Mahallesi’nde durduran Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ve Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şahsın üzerinde yaptığı aramada bir miktar extacy hap ele geçirirken, evde yaptıklara aramalarda ise 3 bine yakın extacy hap elde geçirildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan Hüseyin K. sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Önceki gün mahkemeye çıkartılan Hüseyin K. uyuşturucu madde satışı gerçekleştirmekten tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yetkililer uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına aralıksız devam edildiğini ifade etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10