AFAD ekibi Malkara'da

"Afetlere Hazır bir Türkiye için Bilinçlendirme ve Eğitim Seferberliği Projesinin", bir ayağı olan Afete Hazır Okul Projesi' kapsamında önceki gün Malkara'da eğitmen eğitimi düzenlend

Malkara 14.02.2015 13:54:00 0
AFAD ekibi Malkara

375 OKULDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Malkara Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, İl AFAD Müdürü Recep Erol ve proje kapsamında görevlendirilen öğretmenler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç konuşmalarında, Malkara İlçesinde yürütülen Afete Hazır Okul Projesinin genel tanıtımı ve öneminden bahsederken, AFAD İl Müdürü Recep Erol da afetlerin genel etkileri, okul afet eğitiminin önemi ve Afete Hazır Okul projenin işleyişi konularında bilgi verdi. Erol, projenin 23-27 Şubat tarihleri arasında, 375 okulda gerçekleştirileceğini belirtti.

 

 

SERTİFİKA VERİLDİ

Eğitim Şube Müdürü A.Mehmet Coşkun ve Eğitim Uzmanı Selçuk Aksoy’un sunumları ile devam etti. Soru-cevap bölümü sonrası sertifika töreni yapılarak, görevli öğretmenlere eğitim materyallerinin dağıtılması ile eğitim sona erdi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10