"Sıkıntıları dile getirecek bilgi birikimine sahibim"

MHP Saray Eski İlçe Başkanı Hakan Özgül de, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Saray 14.02.2015 14:06:00 0

ÇÖZÜM ARAYACAĞIZ

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan ve ilçe başkanlarının katılımı ile il binasında aday adaylığını açıklayan Hakan Özgül “Bölge insanının ve Türk kadınının sıkıntılarını yakından takip ediyorum” dedi. Bölgede iş adamlığı ve esnaflık yapan Özgül “Yaşanan sürece yardım edebilecek, bilgi birikimimizle yardımcı olabilmek adına aday adayı olduk. Bu süreçte dilimiz döndüğü sürece vatandaşımızın karşısına çıkacağız, sıkıntıları dinleyip çözüm arayacağız. Tekirdağ’ımızın sıkıntılarını biliyorum. Ben çiftçi bir ailenin çocuğu olduğum için çiftçilerin sıkıntısını biliyorum. Yine sosyal yaşantımdan memurun, emeklinin halini en iyi bilenlerdenim. Türk kadınının sıkıntılarını en iyi bilenlerdenim. 1919 doğumlu annem ve eşimden dolayı kadınların değerinin bilincindeyim. Cumhuriyetin ilk yıllarından bugüne kadar kadınların sıkıntılarını dile getirecek bilgi birikimine sahibim” dedi.

BENİM İÇİN BİR GURUR

Milliyetçi Hareket Partisi’nin en küçük kademesinden gelip ömrünü verdiği partiden milletvekili aday adayı olmanın bile kendisi için büyük bir gurur olduğunu dile getiren Özgül “20 yıldır Saray ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisinin tüm kademelerinde görev aldım. 2011 seçimlerinde 4. sıra milletvekili aday adayıydım. Milletimin olduğu kadar partimin de sıkıntılarını biliyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10