Dr. Cengiz Kalkan da aday adayı

7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti'den aday adayları da bir bir açıklanıyor. Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Tekirdağ İl Genel Sekreterliği İdari Hizmetleri Başkanlığı görevinden istifa eden Dr. A. C

Tekirdağ 14.02.2015 14:07:00 0
Dr. Cengiz Kalkan da aday adayı

HAYAT BİR YENİLENMEDİR

Hayatın bir yenilenme olduğunu ifade eden Kalkan “İnsan için her gün taze bir başlangıçtır. Dünya yaratıcının eşsiz düzeninde kendi işleyişini eşrefi mahlukattan olan insana hizmet ekseninde sürdürmektedir. Siyaset de bu büyük hizmet düzeninde, insanın insan adına yaptığı en önemli organizasyondur. Bu önem, Allah’ın insanı, bütün hizmetlerin merkezine koymasından anlaşılmaktadır” dedi.

İNSAN KALBİ VE BEDENİYLE BİR BÜTÜN

25 yıla yaklaşan hekimlik ve 10 yılı aşan idarecilik hayatımda insanın salt bedeniyle değil kalbi ve ruhuyla bir bütün olduğunu bilerek çalıştığını dile getiren Kalkan “Kırılan kemiklerin onarılmasının kolay, kırılan kalplerin onarılmasının ise çok zor olduğunu gördüm. İyiliğin ve iyilerin mükemmel bir güç olduğunu ve bizi, ülkemizi, milletimizi yeniden layık olduğu seviyeye bu gücün taşıyabileceğine inanıyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10