Akçay: Sıkıntıların giderilmesi için yeni anayasa şart

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Çerkezköy'deki mahalle başkanları ile toplantı yaptı.

Çerkezköy 16.02.2015 12:42:00 0
Akçay: Sıkıntıların giderilmesi için yeni anayasa şart

MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Önceki gün saat 20.00’da Çerkezköy Parti binasında düzenlenen toplantıya AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İl Teşkilat Başkanı Zeynel Şen, İl Seçim İşleri Başkanı Ömer Polat, Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çetin, Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Nurettin Yekeler, Turgut İleri, Seyithan Caferoğlu, Ayhan Çitil, Şükrü Dumanlar, İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, Çerkezköy Belediye Eski Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Tekirdağ İl Genel Meclisi Eski Üyesi Hasan Karaca, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

ARTIK SAHAYA İNECEĞİZ

Toplantıda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, artık sahaya ineceklerini belirterek “Birimlerimizle toplantılar yapıyoruz. İl Başkanımızın bize yol gösteren açıklamaları olacak. Biz de teşkilat olarak elimizden geleni yaparak çalışmalarımızı iyi bir şekilde gerçekleştireceğimizi göstereceğiz” dedi.

 

 

TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ OLACAK

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay da, 7 Haziran seçimlerine olması gerektiğinden daha fazla önemle yaklaştıklarını belirtti. Üzerlerine düşen ne varsa bu seçimlerle ilgili canla başla çalışacaklarını belirten Akçay “AK Parti olarak bugüne kadar 9 seçim geçirdik. 7 Haziran seçimleri Türkiye’nin en önemli seçimi olacak” dedi.

ANAYASANIN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR

Aşılması gereken en önemli hususun, insanların değiştirilmesi değil, sistem üzerindeki sıkıntıların giderilmesi olduğunu dile getiren Akçay “Sistem üzerindeki bazı sıkıntıların giderilmesi gerekiyor. Bunun için de anayasanın değişmesi gerekiyor” dedi.

 

 

EN ÇOK YARDIM EDEN 3. ÜLKEYİZ

Türkiye’nin son 10-12 yıldır mazlumun sesi olma yolunda çok yol kat ettiğini söyleyen Akçay “Hizmetleri daha ileri götürmek adına yeni bir anayasa yapmamız lazım. Bu bizim üzerimizde bir vebal” dedi. ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır' düsturu ile hizmet siyasetini benimsediklerini ve 12 yıl içinde de hizmet seferberliği başlattıklarını dile getiren İl Başkanı Ahmet Akçay “Ülke olarak mazlumların yanında olduk, onlara yardım etmeye çalıştık. Gelirine oranla dünyada en çok yardım eden 3.ülkeyiz” dedi.

20 ŞUBAT’A KADAR DEVAM EDECEK

Bu seçimlerde de milletin destek vereceğine inandığını ifade eden Akçay “Üzerimizdeki vebali yerine getirmek için çalışacağız. Az süre içerisinde çalışmalarımızı planlayıp var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Aday adaylığı başvurularının 20 Şubat’a kadar devam edeceğini söyleyen Akçay “Ay sonunda temayül yapılacak. 7 Nisan’da da Yüksek Seçim Kurulu’na aday listeleri verilecek. Yüksek Seçim Kurulu’nun yapacağı incelemelerin ardından da 24 Nisan’da kesin listeler açıklanacak” dedi.

TÜRKİYE ORTALAMASINI YAKALAMA SÖZÜ VERDİK

Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Tekirdağ’da Türkiye ortalamasını yakalama sözü verdiklerini ifade eden Akçay “Çerkezköy zaten Türkiye ortalamasında. Bu seçimde bunu da aşacağına inanıyorum” dedi.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİLER

Akçay’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti. Bu bölümde İl Teşkilat Başkanı Zeynel Şen ve İl Seçim İşleri Başkanı Ömer Polat seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10