Karadeniz bu kez milletvekilliğine aday

2014 yerel seçimlerine AK Parti'den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak katılan Ömer Karadeniz, haziran seçimleri öncesi bu kez Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı oldu. Ömer Karadeniz, Pazar günü saat 15.00â

Kapaklı 16.02.2015 12:53:00 0
Karadeniz bu kez milletvekilliğine aday

SEÇİMİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Bugüne kadar AK Parti’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylıklarını açıklayan isimleri tanıtan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin “2015 Genel Seçimlerinin Kapaklı, Tekirdağ ve tüm ülkeye hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz de “Son 13 yıldır AK Parti Türkiye’de çok önemli hizmetlere imza attı. AK Parti 14 yıllık bir siyasi parti. Aslında asırlar öncesinden başlamış kutlu bir yürüyüşün mirasını taşıyan bir partidir” dedi.

 

 

DALLARININ GELECEĞE UZANDIĞI BİR HAREKET

AK Parti’nin nevzuhur bir parti olmadığını, kökünün mazide, dallarının geleceğe uzandığı bir hareket olduğunu ifade eden Karadeniz, “2001 yılında AK Parti dönemi öncesinde Türkiye’de karamsar bir tablo vardı. Ülkenin üzerinde kara bulutlar dolaşıyordu. Siyasilere güven kaybolmuş. Ekonomi çökmüş, fabrikalar bir bir kapanmış, esnaf kepenk indirmiş. Ülke faiz yükü altında inim inim inliyordu. Vergilerin yüzde 86’sı faizlere gidiyordu. Dönemin siyasileri çaresizlik içinde IMF’den gelecek paraları bekliyordu. Ben o dönemlerde Kapaklı’da yaşıyordum. Bu krizden Tekirdağ da fazlasıyla etkilenmişti” dedi.

 

 

ESKİ TÜRKİYE’NİN ALIŞKANLIKLARI İLE MÜCADELE ETTİ

AK Parti’nin iktidara gelmesiyle ülkenin yeniden küllerinden doğduğunu dile getiren Karadeniz, “AK Parti bir yandan bu hizmetleri yaparken bir yandan da eski Türkiye’nin alışkanlıkları ile mücadele etti. Eski Türkiye kalıntıları boş durmuyor, AK Parti’ye kirli tezgahlar kuruyordu. 2007’de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 367 garabeti çıkarıldı. 2008’de AK Parti’ye kapatılma davası açıldı. Bu tuzaklar tek tek bozuldu” dedi.

 

 

NEDEN ADAY OLDUĞUNU DA AÇIKLADI

Karadeniz, yeni Türkiye’nin ihyası ve inşası için, 400 milletvekili ile iktidara gelmek için, Tekirdağ’a hak ettiği hizmeti sunmak için, vatandaşlara hizmetkar olmak için milletvekili aday adayı olduğunu belirtti. Ömer Karadeniz’in aday adaylığı programına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Mustafa Yel, Tahir Eke, Oktay Dede, Cengiz Kalkan ve Ahmet Üzgün, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kapaklı İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.  

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10