AK Parti aday adaylarından Çerkezköy çıkarması

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan, bir süre önce de Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti'den Tekirdağ Milletvekili A

Çerkezköy 16.02.2015 19:26:00 0
AK Parti aday adaylarından Çerkezköy çıkarması

HERKESİ KUCAKLAYAN BİR PARTİ

Yel, kamu görevlisi olması nedeniyle seçim dönemleri dışında siyaset yapamadığını ifade ederek “2011 seçimlerinde 5. sıra milletvekili adayı olduğumda Ak Parti teşkilatlarıyla yakından çalışma fırsatı buldum. O zaman Ak Parti’nin Türkiye’nin partisi olduğunu gördüm. Herkesi kucaklayan 76 milyona da bir şeyler veren, herkesi kucaklayan bir parti” diye konuştu. AK Parti öncesinde Tekirdağ’ın duble yolunun olmadığını, şimdi ise 300 kilometre duble yol olduğunu ifade eden Yel “Demiryolu hayaldi. 31 kilometrelik demiryolu geldi. Üniversite hayaldi. Artık Tekirdağ’da üniversite var. Ak Parti iktidara gelmeden önce Tekirdağ’ımızda 2 bin 750 derslik vardı. O günden sonra 2 bin 500 derslik daha yaptık” dedi.

 

 

EN FAZLA MİLLETVEKİLİNİ BİZ YOLLAYACAĞIZ

7 Haziran seçimleri ile ilgili de konuşan Mustafa Yel “Önümüzde büyük bir demokrasi sınavı var. Evet direksiyonda biz varız ama vitesi yükseltmemiz lazım” dedi. Hedeflerinin Tekirdağ’da en az 4, Türkiye’de 400 milletvekili  olduğunu ifade eden Yel “Yani 4 çarpı 400. Milletin reisine, Cumhurreisimize bu müjdeyi vermek istiyoruz. Bu olduğu takdirde Tekirdağ’ın sorunları daha iyi Ankara’da anlatılacak” dedi. Muhalefet milletvekillerini de eleştiren Yel “Muhalefet sıralarında boş boş oturacak vekiller yerine Tekirdağ’a kazandıracak milletvekilleri lazım. Bundan sonra en fazla milletvekilini Ankara’ya biz yollayacağız” dedi.

 

 

SİYASET 2 ŞEY İÇİN YAPILIR

Saat 16.00’da da AK Parti Tekirdağ Milletvekili Tahir Eke, Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda partilerle bir araya gelerek partililere kendisini tanıttı. Siyaseti peygamber mesleği olarak gördüğünü söyleyen Eke “Siyasette hareket edenlerin her zaman dikkatli olması gerekiyor” dedi. Siyasetin kendisi için her zaman önemli olduğunu ifade eden Eke “Siyaset 2 şey için yapılır. Bunlardan biri yakın hedef diğeri de yüksek ideallerdir. Ben de uzun yıllardır bu davanın içindeyim. Sorumluluğum neticesinde insanlara faydalı olabilmek için aday adayı oldum” dedi.

 

 

YÜKSEK İDEALLER UĞRUNA ADAY ADAYI OLDUM

Yüksek idealler uğruna siyaset sahnesinde aday adayı olduğunu söyleyen Tahir Eke “20 yıldır Çerkezköy’de yaşıyorum. 3 çocuğumu burada büyüttüm. Buradaki vatandaşlara destek olmak, onlara faydalı olabilmek için siyaset yapmayı kendime uygun gördüm. AK Parti’de daha üst düzey sorumluluk almak üzere 25. Dönem Tekirdağ milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Partim tarafından bana bu görev verilirse yeni Türkiye’nin ihyası ve inşası hareketinde bir duvar ustası gibi çalışacağım” dedi. 

 

 

PARTİLİLERE KENDİNİ TANITTI

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Tekirdağ İl Genel Sekreterliği İdari Hizmetleri Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adaylığını açıklayan Dr. A. Cengiz Kalkan da saat 17.00’da Çerkezköy İlçe Teşkilatında partililere kendisini tanıttı. Hayatın bir yenilenme olduğunu söyleyen Kalkan “İnsan için her gün taze bir başlangıçtır. Dünya yaratıcının eşsiz düzeninde kendi işleyişini eşrefi mahlukattan olan insana hizmet ekseninde sürdürmektedir” diye konuştu.

“BU GÜCÜN TAŞIYABİLECEĞİNE İNANIYORUM”

Siyasetin de; bu büyük hizmet düzeninde, insanın insan adına yaptığı en önemli organizasyon olduğunu ifade eden Kalkan “Bu önem, Allah’ın insanı bütün hizmetlerin merkezine koymasından anlaşılmaktadır. Siyasetin insanı hissetmesi, insana dokunması onun gönlüne, kalbine seslenmesi ana hedeftir. Bana göre siyaset ayrıştıran değil birleştiren, parçalayan değil bütünleyen, küstüren değil barıştıran bir enstrümandır. İyiliğin ve iyilerin mükemmel bir güç olduğunu ve bizi, ülkemizi, milletimizi yeniden layık olduğu seviyeye bu gücün taşıyabileceğine inanıyorum” dedi.

“BİR MESULİYETTİR”

AK Parti’nin milletin bu büyük gücünün hep farkında olduğunu ve kendi varoluşunu bu millete borç bildiğini kaydeden Kalkan “Bu büyük ülkenin, bu büyük milletin bir ferdi olarak bir ideal insanı olarak taze bir heyecanla milletimize ve insanlığa hizmet etmek için ‘Bismillah’ diyorum. 7 Haziran seçimleri yeni Türkiye’nin inşasında önemli bir eşik. Türkiye bu eşiği en güzel bir şekilde geçmeye hazırlanıyorken; ülkesine ve milletine hizmet heyecanı duyan herkes için siyasete talip olmak hem bir göreve hem de bir mesuliyettir” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretlerde konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de “Aday adayları teşkilatlarımızı ziyaret ediyor. Bu anlamda aday adaylarımız bugün sırasıyla partimize gelerek kendilerini tanıtıyorlar. Bu ziyaretler yeni üyelerimizin de aday adaylarımızı tanımasına vesile oluyor” dedi. Öğe, tüm aday adaylarına çıktıkları bu yolda başarılar diledi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10