Nihat Doğan'a bir tepki de Radyo Haber'den

Mersin Tarsus'ta katledilen ve sonra cesedi yakılan Özgecan Aslan'ın ardından "Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağır

Çerkezköy 17.02.2015 12:57:00 0
Nihat Doğan

KARA LİSTEYE ALINDI

Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili tweet'leri tepki çeken türkücü Nihat Doğan için Twitter'da binlerce insan #NihatVarsaSurvivorBoykot etiketiyle kampanya başlatmıştı. Doğan, Acun Ilıcalı tarafından Survivor kadrosundan çıkarıldı. Balıkesir'de yayın yapan bir radyo, Özgecan cinayetinde yaptığı yorumlar sebebiyle Nihat Doğan'ın şarkılarını kara listeye aldı. Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulundu. Nihat Doğan’ın 5 yıllık menajeri Yavuz Yıldırım da “Nihat Doğan'la 5 yıldır devam eden profesyonel iş ortaklığımız dün itibarıyla sona ermiştir” dedi.

HİÇBİR ŞARKISINA YER VERMEYECEĞİZ

Nihat Doğan’a bir tepki de Çerkezköy’den yayın yapan Radyo Haber’den geldi. Radyo Haber yönetimi Nihat Doğan’ın hiçbir şarkısını radyoda çalmama kararı aldı. Radyo Haber Genel Yayın Koordinatörü Sevay Kardeş, ülkemizi derinden sarsan Özgecan Aslan cinayetinin ardından, Nihat Doğan’ın kendi hesabından paylaştığı tweet’in kendilerini üzdüğünü belirterek, sanatçının radyodaki tüm arşivini sildiklerini belirtti. Kardeş, Nihat Doğan, Özgecan Aslan’ın ailesi ve Türk milletinden özür dileyene kadar hiçbir şarkısını çalmayacaklarını belirtti.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10