Yüceer, başvurusunu genel merkeze yaptı

2011 genel seçimlerinde CHP'den Tekirdağ Milletvekilliğine seçilen ve 4 yıldır bu görevi yürüten Candan Yüceer, 2015 seçimlerinde de aday adayı olduğunu açıkladı.

Tekirdağ 17.02.2015 16:53:00 0
Yüceer, başvurusunu genel merkeze yaptı

ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

CHP’de aday adaylığı başvuruları dün başlarken, 4 yıldır Tekirdağ Milletvekilliği görevini yürüten Candan Yüceer de genel merkeze aday adaylığı başvurusunu yaptı. Bu seçimde de Tekirdağ’dan milletvekili adayı olmak için başvuran Yüceer, genel merkeze sunduğu adaylık başvuru belgesinde “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerine partiniz adayı olarak katılmak istiyorum. Anayasa ve yasalara göre milletvekili adaylığı için gereken koşulları taşıyorum. Ayrıca, yürürlükteki Milletvekili Seçimi Kanunu’na göre milletvekili seçilme yeterliliğine sahibim. Başvuru sırasında yatırdığım adaylık özel ödentisini hiçbir şekilde geri istemeyeceğim. Herhangi bir nedenle aday listesinde yer almamam veya çekilmem halinde de ödentinin iadesini talep etmeyeceğim. Buna ek olarak, milletvekili seçildiğim takdirde, maaşımı aldığım zaman bu özel ödentinin iki katını da partiye ödemeyi ayrıca taahhüt ediyorum” ifadelerine yer verdi.

TEKİRDAĞ’DA DA AÇIKLAMA YAPACAK

Milletvekili Candan Yüceer, milletvekili aday adaylığı ile ilgili önümüzdeki günlerde de seçim bölgesi olan Tekirdağ’da açıklama yapacağını belirtti.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10