Duran: Sizleri mahcup etmeyeceğim

Seçim öncesi çalışmalarını sürdüren CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ayhan Duran, önceki gün de partisinin Saray İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Çerkezköy 18.02.2015 19:07:00 0
Duran: Sizleri mahcup etmeyeceğim

EŞİT MESAFEDEYİZ

Ayhan Duran, Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel ve partililer tarafından karşılandı. Her dönemde bölgelerinden bir milletvekilinin çıkmasını istediklerini belirten Demirel, CHP Saray İlçe Teşkilatı olarak tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını belirtti. Partinin tüm aday adaylarının değerli olduğunu söyleyen Duran “Sıralamada kim yer alırsa onların yanında olacağız” dedi. Demirel, Ayhan Duran’a da çıktığı yolda başarılar diledi.

SORUNLARI BİLİYORUM

Ziyarette konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ayhan Duran da, partililere kendisini tanıttı. “Sizlerin sesi olmak için aday adayı oldum” diyen Duran, Saray’ın ve tüm ilçelerin sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi.

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM

“Ben Mecliste sizlerin gözü kulağı sesi olmak için yola çıktım” diyen Duran partililerden destek istedi. Aday olurda sıralamada yer alır seçilirse yapacağı çalışmalarla kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyleyen Duran “Tekirdağ’ın doğa ve tarih ve kültürel miraslarından biri olan Saray ilçemizin bu günkü durumundan çok daha ileri bir düzeye gelmesi için canla başla çalışacağım” dedi.

Çerkezköy Haber / Burak ALMACI


0282 726 91 91
0282 747 65 10