Akay: Her zaman arkanızda olacağız

Antalya'da 70 ülkeden bin 200'e aşkın sporcunun katıldığı Turkish Open Taekwondo Turnuvası'nda Avrupa üçüncüsü olan Kübra Kepenek ve Antrenörü Bilal Güzel desteklerinden dolayı Ã?

Çerkezköy 19.02.2015 14:57:00 0
Akay: Her zaman arkanızda olacağız

TEŞEKKÜR ETTİ

Dün saat 10.30’da gerçekleştirilen ziyarette konuşan Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “12-15 Şubat tarihlerinde yapılan Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasına (Turkish Open) Tekirdağ’ı ve Çerkezköy’ü temsilen sporcularımız ile katıldık. Her şey bizim için çok güzel geçti. Geçtiğimiz yıl Avrupa ikincisi olduğumuzda da büyük destekleriniz oldu. Bizim çalışmalarımızı belli noktada yetersiz kaldığı zamanlarda siz destekte bulundunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“YARI FİNALDE ELENDİK”

Belediye Başkanı Vahap Akay’ın desteği ile şampiyonaya gittiklerini kaydeden Güzel “Turnuvada sporcumuz Küpra Kepenek geçtiğimiz yılın dünya ikincisini mağlup etti. Bizim için bu büyük bir başarıdır. Seneye Dünya ve Avrupa şampiyonasında bizim endişemizi minimuma indirdi. Dünya ikincisi sporcuyu 6-5 mağlup edip yarı finale çıktık. Ancak yarı finalde Rus rakibimize yenildik. Finlandiyalı sporcuyu mağlup edip Avrupa üçüncüsü olduk. Turnuvadan Çerkezköy’e madalya ile dönmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Eksiklerimizi en yakın zamanda giderip daha iyi başarılar elde edeceğiz” dedi.

BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK

Güzel “İlk çekilen kurada seri başı olup tur atlamıştık. Bu kura bizi gerçekten finale kadar çıkartabilirdi. Ancak seri başı bir sporcu listeye eklendiği için kura tekrar değişti. Biz de maç yapmak zorunda kaldık. Her şeye rağmen Turkish Open Taekwondo turnuvasında Avrupa üçüncüsü olarak büyük başarı elde ettik” diye konuştu.

“HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ”

Avrupa ikincisi Kübra Kepenek ve Antrenörü Bilal Güzel’i tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çerkezköy’ün gururu olmayı sürdüren sporcularımızın bu önemli şampiyonada da Avrupa üçüncülüğü elde etmenizden bir o kadar daha mutlu oldum. Sizlerin ileride daha da güzel başarılar kazanacağına inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte de Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman arkanızda olacağız. Bilal Güzel hocamıza da teşekkür ediyorum. Bu konuda gerçekten büyük emek sarf ediyor” dedi. Konuşmaların ardından Avrupa üçüncüsü sporcu Kübra Kepenek Başkan Akay’a Avrupa üçüncülüğü madalyasının maketini verirken, Başkan Akay da başarılı sporcuya tablet hediye etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10