Su tasarrufu ve geri kazanım çözümleri masaya yatırılacak

Avrupa Birliği'nin düzenlediği, dünya genelinde bin yüz firmanın yarıştığı Endüstriyel ve İçme Suyu Çözümleri konusunda ürettiği proje ile dünyanın en iyi 10 projesi arasına girerek

Çerkezköy 19.02.2015 15:08:00 0
Su tasarrufu ve geri kazanım çözümleri masaya yatırılacak

ÇEVRE ÜZERİNDEKİ KAÇINILMAZ ETKİLERİ

Açılış konuşmalarının ardından “Global su krizi ve Türkiye” konusu masaya yatırılacak. Günümüzde su, kullanım alanları ve yoğunluğu konulu sunum yapılmasının ardından “gittikçe kirlenen suyun insan sağlığı ve çevre üzerindeki kaçınılmaz etkileri” de masaya yatırılacak. “Ulusal su politikaları” konulu sunum ile devam edecek olan panelde “su tasarrufu ve geri kazanım modelleri” de görüşülecek. Panelde “Ecoloro su arıtma çözümleri”, “sanayi tesisleri için endüstriyel arıtma çözüm önerileri ve su tasarrufu modelleri” ve evsel su atıkları için belediye çözümleri” konuları da masaya yatırılacak.

BAKANLIKLARDAN DA YETKİLİLER KATILACAK

Panele Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Namık Kemal Üniversitesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Marmara Üniversitesi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Hollanda Kraliyet İstanbul Başkonsolosluğu’ndan da yetkililerin katılması bekleniyor.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10