AK Parti aday adaylarını tanıttı

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuruları Cuma günü saat 19.00'da sona erdi. Tekirdağ Milletvekili adaylığı için başvuran 32 aday adayı, cumartesi günü saat 11.00'da Ramada Otel

Tekirdağ 22.02.2015 15:46:00 0
AK Parti aday adaylarını tanıttı

AK PARTİ 1. PARTİ OLACAK

Toplantıda konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cuma günü Tekirdağ’a geldiğini anımsatarak “Kılıçdaroğlu şehrimizde açıklama yaparken 'bana 4 yıl verin ülkeyi uçurayım’ diyor. Evet Kılıçdaroğlu ülkeyi uçurur ama uçurumdan aşağı uçurur” dedi. CHP zihniyeti ne derse desin vatandaşa hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Akçay “AK Parti bu seçimde Tekirdağ'da 1.parti olacaktır” dedi.

EN ÖNEMLİ SEÇİM OLARAK GÖRÜYORUZ

Bu seçimi Türkiye tarihinde yapılan en önemli seçim olarak gördüklerini ifade eden Akçay “Bugüne kadar 12-13 yıl içerisinde milletin iradesinin önünde duran bir çok engeli vesayeti kaldırdık. Bu milletin bize yüklediği en önemli meselede Anayasamız, Anayasayı değiştirecek bir çoğunluğu elde etmek için bu seçimlerde destek isteyeceğiz.  Aday adaylarımızın bu seçimi böyle görmeleri gerekiyor” dedi. Seçim döneminde kavga gürültü edilmeyeceğini ifade eden Akçay “Ben kendi adıma ve sizler adına söz veriyorum ki; birlik ve beraberlik içerisinde bu seçim döneminde bu kampanya döneminde birlikte yöneteceğiz. Bunu sizlerin huzurunda şehrimize ve hemşerilerimize bu sözü veriyorum” dedi.

 

 

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

Akçay’ın konuşmasının ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Adnan Aydın,  Ahmet Kambur, Ahmet Aygün,  Ahmet Üzgün, Ali Ertem, Ali Cengiz Kalkan, Ayşe Doğan, Betül Sarıkurt, Çiğdem Koncagül, Emrah Tunca, Engin Tekin, Ercan Bayraktar, Ersin Danış, Esra Erdurur, Eyüp Kanar, Fethi Özver, Hakan Sunal, İlhan Durak, Mestan Özcan, Metin Akgün, Metin Işık, Mustafa Yel, Oktay Dede, Ömer Karadeniz, Rafet Gönül, Ramazan Tahir Eke, Recai Gökhan Alphan, Recep Selvioğlu, Selime Günder Yazıcı ve Turan Avcı sırayla kürsüye çıkarak partililere kendilerini tanıttı. Aday adaylarından Selime Günenç ile yeniden milletvekili aday adayı olan milletvekili Özlem Yemişçi ise programa katılmadı.

ADAYLARDAN 7’Sİ KADIN

AK Parti’de milletvekili aday adaylığı için toplam 32 kişi başvururken, adaylardan 7’sini ise kadınlar oluşturdu. İşte AK Parti’nin kadın milletvekili aday adayları: Ayşe Doğan, Betül Sarıkurt, Çiğdem Koncagül, Esra Erdurur, Selime Günder Yazıcı, Selime Günenç ve Özlem Yemişçi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER 


0282 726 91 91
0282 747 65 10