"Uyuşturucuya karşı biz bir aileyiz"

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Tekirdağ Şube Başkanlığı olarak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından Tekirdağ'da "Uyuşturucuya KarÅ?

Tekirdağ 26.02.2015 16:43:00 0

KONFERANS DÜZENLENDİ

Önceki gün Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansın açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar amaçlarının Tekirdağ’da madde bağımlılığı karşısında ortak aklı ve iradeyi kullanarak, ailelerin bilinçlendirilmesine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

 

 

AİLELERE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Op.Dr Mehmet Akif Seylan da bağımlılıklarla ilgili sunum yaptı. Konuya farklı yaklaşımı ve verdiği örneklerle ortaya koyan Seylan “Bu tehlike karşısında çok dikkatli olunması gerekiyor. Bu konuda ailelere çok iş düşüyor. Çocuklarını her aşamada düzenli ve dikkatli bir şekilde takip etmeleri ve vakit geçirmeden ikaz etmeleri gerekiyor” dedi.

 

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Tekirdağ Kızılay Şube Başkanı Şener Çelikayar “Her türlü bağımlılıkla mücadele noktasında, ortak aklı ve iradeyi harekete geçirmek üzere yaptığımız bu çalışmalara önümüzdeki günlerde devam edecek. 1-7 Mart Yeşilay haftasında Tekirdağ da  farklı etkinliklerimizin olacak” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10