Süper Lig'de heyecan devam ediyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig 16.hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak. Temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Muratlı Belediyespor'a konuk olurken, Çerkezköyspor ise Pazar günü deplasmanda

27.02.2015 16:17:00 0
Süper Lig

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de ligin tamamlanmasına kısa bir süre kala heyecanda giderek artıyor.

MURATLI DEPLASMANINA ÇIKACAK

Ligde 28 puanla üçüncü sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda 24 puanla beşinci sırada bulunan Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor bir önceki hafta evinde Sitespor’u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz ikinci devre arka arkaya goller bularak karşılaşmadan 5-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bilmişti. Pazar günü Muratlı Sahası’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de oynanacak.

HEDEF ÜÇ PUAN

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Deplasmanda Malkara mağlubiyetinin ardından geçtiğimiz hafta Sitespor’u farklı geçmesini bildi. Hafta içinde yaptığımız antrenmanlarla birlikte maçın hazırlıklarını sürdürdük. Sezonun belki de en önemli deplasmanından üç puan ile dönmeyi hedefliyoruz. Kalan maçlarımızın hepsini kazanarak rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

ÇORLUSPOR MALKARA DEPLASMANINDA

36 puanla lider durumda bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor haftayı bay olarak geçerken, ikinci sırada bulunan Çorluspor 1947 ise deplasmanda Malkara Belediyespor’a konuk olacak. Çorluspor 1947 oynadığı 14 karşılaşmada on galibiyet, 3 beraberlik ve tek yenilgi ile 33 puanla ikinci sırada yer alırken, Malkara Belediyespor ise 8 galibiyet, iki beraberlik ve üç yenilgi ile 26 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Malkara 14 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Ligde 17 puanla altıncı sırada bulunan temsilcimiz Çerkezköyspor ise aynı puanla 7’inci sırada yer alan Kapaklıspor’a konuk olacak. Temsilcimiz Çerkezköyspor bir önceki hafta evinde konuk ettiği Ergene Belediyespor karşısında 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen kalan dakikalarda rakip filelere dört gol bırakarak karşılaşmadan 4-2 galip ayrılmıştı. Kapaklıspor ise bir önceki hafta Çorluspor 1947 deplasmanında beklemediği sonucu alarak karşılaşmadan 7-0 mağlubiyet ile ayrılmıştı. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

“RÖVANŞI ALMAK İSTİYORUZ”

Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istediklerini kaydeden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Geçen hafta Ergene Belediyespor karşısında ikinci devre toparlanarak güzel bir galibiyet almıştı. Bu hafta ise ligin ilk devresinde kaybettiğimiz Kapaklıspor’a konuk olacağız. Rakibimizden ilk devrenin rövanşını almak istiyoruz” diye konuştu.

SİTESPOR ÜÇ PUAN İLE KAPATACAK

Ligde orta sıralarda yer alan Sitespor ise Karadeniz Gençlikspor’un ligden ihraç edilmesi ile birlikte haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile tamamlayacak. Altı sıralarda yer alan iki takımın mücadelesinde ise Ergene Belediyespor evinde Çorlu Kültür Sultanköyspor’u konuk edecek. Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10