"Hayat Ergene'de Şimdi Başlıyor"

Ergene Kaymakamlığının Bölge Kalkınma Ajansıyla birlikte yürüttüğü engelli çocuklar için hazırlanan "Hayat Ergene'de şimdi başlıyor" projesinde sona yaklaşıldı.

Ergene 28.02.2015 11:36:00 0

ARAÇ TESLİM EDİLDİ

Projenin tüm faaliyetlerinin bitmesine bir ay zaman kaldığını ifade eden Proje Koordinatörü Uzman Yayımcı Veteriner Hekimi İlke Kızıltoprak “Liftli Engelli aracının alımı yapıldı” dedi. Aracın çekiciyle Ergene Kaymakamlığına teslim edilmesi dolayısıyla düzenlenen programa Kaymakam Fatih Kızıltoprak ile eşi İlke Kızıltoprak katıldı.

ÖNEMLİ BİR İHTİYACI KARŞILAMIŞ OLDUK

Aracın tesliminde memnuniyetini ifade eden Kaymakam Kızıltoprak “Projenin müşahhas bu noktaya gelmesinde, tüm detayları düşünüp incelikle hesapların tamamlanmasında eşimin çalışmalarını kıvançla seyrettim. Mevcut bu liftli araçla yeni kurulan ilçemizde engelli vatandaşlarımız için gerekli olan önemli bir ihtiyacı da karşılamış olduk; sevindim. Kendilerini sizlerin yanında tebrik eder kalan çalışmaları da kısa sürede bitirmesini şahsından beklerim. Üstlendiği insani bu görev ve sosyal projelerde kendilerine kolaylıklar diler görev aldığım ilçem Ergene’ye de bu aracın hayırlı olmasını temenni ederim. Projenin sürdürülebilirliğini sağlayacak olan okul müdürüm Ercan Negiz Bey’e başarılar dilerim” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10