Köprülü: İnandığınız ve güvendiğiniz insanlara oy verin

8 Mart'ta yapılacak olan ön seçim öncesi ilçe ziyaretlerini sürdüren CHP Tekirdağ Milletvekili ve milletvekili aday adayı Emre Köprülü önceki akşam da Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nÄ?

Çerkezköy 28.02.2015 14:08:00 0
Köprülü: İnandığınız ve güvendiğiniz insanlara oy verin

HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Milletvekili Emre Köprülü her zaman örgütümüzün yanında oldu. Hiçbir zaman örgütlerin çalışmalarına karışmadı. Devamlı örgütlerle ve partililerle bir araya geldi” dedi. Emre Köprülü’nün yeni bir yola çıktığını söyleyen Öztürk,  kendisine başarılar diledi.

SEÇMENE KARŞI DURUŞUMUZU BOZMADIK

CHP’de mücadelesinin 2011 yılında başlayan bir mücadele olmadığını ve siyasete çocukluğunda sokakta başladığını ifade eden CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de “Bizim mücadelemiz ülkemiz için” dedi. CHP’nin Atatürk’ten miras kaldığını söyleyen Köprülü, daha çocukken CHP’de siyaset yapmaya başladığını, partinin her kademesinde görev aldığını ifade etti. Milletvekili olmanın onurunu ve gururunu partililerle birlikte yaşadığını söyleyen Köprülü “Çünkü biz ön seçimle seçilmiş vekillerdik. Biz seçmenimize karşı duruşumuzu hiçbir zaman bozmadık” dedi.

 

 

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Partililerin birlik ve beraberlik içinde çalıştığını söyleyen Köprülü “2014 yerel seçimlerinde Tekirdağ’da 12-0 yaparak çalışmalarımızın meyvesini aldık ve büyükşehir ile 11 ilçe belediyesine CHP bayrağını diktik” dedi. Partililerden “7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde de Tekirdağ olarak aynı başarıyı gösterelim ve 6-0 yapalım” isteğinde bulunan Köprülü, tüm partililerin bu seçimde daha fazla çalışması gerektiğini dile getirerek “Ülkemiz için, geleceğimiz için, özgürlüğümüz için bunu yapmak zorundayız” dedi.

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

7 Haziran’da CHP iktidarında her şeyin çok daha güzel olacağını söyleyen Köprülü “7 Haziran AKP’yi defetme mücadelemizdir. Biz CHP’de mücadele yapan ve her zaman özgürlükten, adaletten ve insanlarımızın ötekileştirilmemesinden yana olmamız, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı bağısız özgür ve adaletli tavrıdır” dedi. Her zaman ön seçimden yana olduğunu söyleyen Köprülü, “Bazı arkadaşlarımız eğilim yoklaması ile ön seçimi karıştırıyor. Aslında ikisi de aynı. 8 Mart’ta yapılacak olan bir ön seçimdir. Bu seçimden çıkan sonuç resmi sonuçtur. Tüzükte de ön seçimin resmi seçimimiz olduğu açıkça belirtilmiştir” dedi.

 

 

SİYASET SOKAKTA BAŞLAR, SOKAKTA BİTER

CHP örgütlerinin verdiği kararın tek karar olduğunu söyleyen Köprülü “Siyasete sokakta başladım. Ama milletvekili olduktan sonra da hep sokakta kaldım. Siyasetin başladığı yer de, bittiği yer de sokaktır” dedi. Çerkezköy’deki partililere hitap eden Köprülü, “30 Mart seçimlerinde sizler Çerkezköy’de çok büyük bir başarıya imza atarak, alınamaz denilen belediyeyi alıp Çerkezköy Belediyesi’ne CHP bayrağını diktiniz. 30 Mart seçiminde bölgemizde iki yerde seçimin çok zor geçeceği ve sancılı olacağı düşünülüyordu. Bunlardan biri Çerkezköy diğeri de Ergene’ydi. Ama sizler ve Ergene bunu başardı” dedi.

HEDEF 6-0

7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Milletvekili Emre Köprülü “Yerel seçimlerde Çerkezköy Belediyesi’ni almak için zekanızı, çalışmalarınızı sergilediyseniz, 7 Haziran seçimlerinde de aynı çalışmayla başarıyı yakarız. Biz Tekirdağ’da ne kadar milletvekili çıkarırız onun mücadelesini yapacağız. Ama hedefimiz 6-0 yapmak” dedi.

 

 

TEK BAŞIMIZA BİR HİÇ

CHP’liler olarak ülkeye karşı sorumluluklarının olduğunu söyleyen Emre Köprülü “Geçmişten aldığımız değerler, özgürlükler ve hiç kimsenin yatağa aç girmemesi için bu seçim çok önemli. Biz, Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız mirasın emanetçileriyiz. Bu emaneti gelecek nesillere yani bizden sonraki nesillere taşımak ve bu değerleri sonsuza kadar savunmak zorundayız. Bir silkelenmeye ihtiyacımız var, bireysel olarak tek başımıza bir hiçiz” dedi.

BEN ÖRGÜTLERİME GÜVENİYORUM

Bu birleşmede göreve talip olduğunu söyleyen Köprülü, “Bu safların en önünde gitmeye talibim. Arkamdan gelen var mı diye bakmadan gitmeye talibim. Çünkü biliyorum ki arkamda birlik ve beraberlik içinde mücadele eden örgütlerimiz var. Ben örgütlerime güveniyorum” dedi.

 

 

ÖLDÜĞÜMDE DE CHP’Lİ OLACAĞIM

8 Mart’ta yapılacak ön seçimde, üyelerin inandıkları aday adaylarına oy vermelerini isteyen Köprülü “Türkiye’nin bize ihtiyacı var. Ön seçimler de inandığınız güvendiğiniz insanlara oy vereceksiniz. Hepimiz ortak paydada yürüyeceğiz” dedi. Atatürk’e karşı, millete karşı görevinin olduğunu söyleyen Köprülü “Ben doğduğumda CHP’liydim. Öldüğümde de CHP’li olacağım. Yürüdüğümüz yolda kararlılıkla yürümemiz lazım” dedi. 7 Haziran’da halkın iktidarını hep birlikte kuracaklarını ifade eden Köprülü “Sizlerden bu iktidarın bir neferi olmam için 8 Mart’ta yapılacak ön seçimde de bana oy vermenizi istiyorum” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10