Vali Yerlikakaya'dan veda ziyareti

Son çıkan valiler kararnamesi ile Gaziantep'e atanan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a veda ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ 2.03.2015 15:39:00 0
Vali Yerlikakaya

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

Başkanlık makamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve daire başkanlarının da eşlik ettiği ziyarette Başkan Albayrak’la görüşen Yerlikaya şeref defterini imzaladı. Ziyaret için kendisine teşekkür eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Yerlikaya’ya yeni görevinde başarılar diledi.

NKÜ’YÜ DE ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanlığı’nın son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Gaziantep Valiliği’ne atanan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Namık Kemal Üniversitesi’ni de ziyaret etti. Ağustos 2012 tarihinden bu yana Tekirdağ Valiliği görevini sürdüren Ali Yerlikaya, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Şimşek, Yerlikaya’ya yeni görev yerinde başarılar dilerken; Vali Yerlikaya ise Tekirdağ’da görev yaptığı süre içerisinde Namık Kemal Üniversitesi’nin uyumlu çalışmalarından dolayı Rektör Şimşek’e teşekkür etti. 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10