AK Parti'den PTT ve İŞKUR'a ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı PTT Çerkezköy Şubesi'ni ve Çerkezköy İş Kur Şubesi'ni ziyaret etti. AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öğe ilk olarak partililer il

Çerkezköy 3.03.2015 16:13:00 0
AK Parti

“KAPAKLI BİZE BAĞLI OLDUĞU İÇİN SIKINTI YAŞIYORUZ”

PTT Şube Müdürü Sezai Zorba da “Şubelerimizde gerçekten büyük bir sıkıntı var. En büyük sıkıntımız ise Kapaklı’nın bize bağlı olması. Kapaklı’yı Çerkezköy’den ayırırsak büyük bir sorun ortadan kalkmış olacak. Kapaklı’daki yer talebi için teklif gönderildi. Teklifin kabul edilmesinin ardından merkez oluşturulacak” dedi.

“PERSONEL SIKINTISI DA VAR”

Personel sıkıntılarının da bulunduğunu kaydeden Zorba “İnsan kaynaklı sorunlar bulunuyor. Çerkezköy ve Kapaklı’da 250 bin nüfusa az bir personel ile elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Şubelerde birer personelimiz bulunuyor. Haziran ayındaki seçimlerin ardından ise bu personel sıkıntısının sona ereceğini düşünüyoruz” dedi. PTT’nin Türkiye genelinde kurumsal kimliğe kavuştuğunu kaydeden Abdullah Öğe “PTT son zamanlarda hizmet yelpazesini genişletti. Bununla birlikte personel ve alt yapı da genişliyor. AK Parti olarak her zaman her sıkıntınızda yanınızdayız” dedi.

 

 

İŞKUR’U DA ZİYARET ETTİLER

PTT Çerkezköy Şubesi’nden ayrılan partililer saat 13.30’da Çerkezköy İŞKUR Şube Müdürü Adem Pusaoğlu’nu ziyaret etti. Görevine yeni başlayan Adem Pusaoğlu’na başarılar dileyen AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Vatandaşlarımızın iş ihtiyacını karşılayan İŞKUR’un her zaman yanındayız. Fırsat buldukça kurum ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Kurumların sorunları ile alakalı birim başkanlarımız yardımcı olmaya çalışıyorlar” dedi.

“İSTİHDAM İÇİN CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”

Çerkezköy’e yabancı olmadığını kaydeden İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü Adem Pusaoğlu “Üniversiteye kadar Kapaklı’da yaşadım. Yarı Trakyalıyım. Buna paralel olarak nüfusun yoğun olduğu bir ilçe olduğunu da biliyorum. İŞKUR istihdam kurumudur. Kişilere, işsizlere iş bulmak, kurslar ve program açma amacı vardır. Kurumlar aracı ile de işsizlerimize iş bulmaya çalışıyoruz” diye konuştu. İstihdamın öneminden bahseden Öğe de “Bununla ilgili hükümetimiz ciddi çalışmalar yapıyor” dedi.

“İŞKUR’A GELMELERİ YETİYOR”

Kurumda danışman sayılarının 21’den 11’e indirildiğini kaydeden Pusaoğlu “Kurumumuzda her işverenin ve işçinin danışmanı bulunuyor. Personel sıkıntısı olduğu zaman Tekirdağ’da merkezden destek alıyoruz. Buna paralel olarak da İŞKUR Çerkezköy Şubesi’nin personel sıkıntısı da bulunuyor. Vatandaşlarımızın iş bulmak için partilere yada diğer kurumlara gitmesine gerek yok. İŞKUR Çerkezköy Şubesine geldiği zaman danışmalarımız kaydını alıp iş bulmak için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10