Karadeniz: Günümüzde en önemli güç ekonomi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz dün saat 14.00'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Çerkezköy 3.03.2015 16:22:00 0
Karadeniz: Günümüzde en önemli güç ekonomi

HAYIRLISI OLSUN

Ömer Karadeniz, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mustafa Seçkin tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Süleyman Kozuva, Ömer Karadeniz’i uzun yıllardır tanıdığını ifade ederek “Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. 2 sene önce bizim oda seçimlerimiz oldu, o da bizim yanımızdaydı. Hayırlısıysa olsun. Hem hayırlı olsun, hem olsun. Allah çıktığı bu yolda kolaylıklar nasip etsin” dedi.

TÜRKİYE’NİN BAYRAĞINI DALGALANDIRIYOR

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz de Süleyman Kozuva’nın işletmeciliğini üstlendiği Somali’deki havalimanını anımsatarak “Hem Çerkezköy, hem bölgemiz hem de Türkiye için kendisini tebrik ediyorum. Yurt dışında önemli bir yatırım yaptı. Somali gibi bir ülkede Türkiye’nin bayrağını dalgalandırıyor” dedi.

EN ÖNEMLİ GÜÇ EKONOMİ

Günümüzde en önemli gücün ekonomi olduğunu söyleyen Karadeniz “ÇTSO da bölgemizin önemli bir odası, bölgemizin ekonomik olarak kalbi” dedi. Savaşların ve kargaşaların pek çoğunun sebebinin ekonomik olduğunu söyleyen Karadeniz “Yapılan bir istatistiğe göre dünyadaki kaynakların yüzde 80’ini, dünyadaki insanların yüzde 20’si tüketiyor. Böyle bir adaletsizlik var. İnşallah biz de Adalet ve Kalkınma Partisi’nin temsilcileri olarak bu adaletsizliğin giderilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10