Köprülü'den başkanlara ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Av. Emre Köprülü, önceki gün saat 14.00'de Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret etti.

Malkara 4.03.2015 15:56:00 0
Köprülü

BAŞARILAR DİLEDİ

Belediye Meclis Üyeleri Cem Özkan, Volkan Soğancılar ile Recai Örs'ün de yer aldığı ziyarette Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Emre Köprülü'ye çalışmalarında ve milletvekili aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

BAŞKAN YÜKSEL’İ DE ZİYARET ETTİ

Köprülü de, Ankara'da Tekirdağ için yaptığı çalışmalardan ve aday adaylığı sürecinden bahsetti. CHP Tekirdağ Milletvekili ve Aday Adayı Emre Köprülü, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i de ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu’nun yanı sıra Meclis Üyelerinden Salih Tıknas ve Mülayim Bedir de hazır bulundu.

 

 

BAŞARILI BİR YIL OLACAK

Ziyarette konuşan Yüksel “Aynı siyasi parti içerisinde bulunan milletvekillerimizin ve aday adaylarımızın bu demokratik süreçte yollarının açık olmasını diliyorum. Milletvekili aday adayımız Emre Köprülüye halka hizmet adına çıktığı bu zorlu yolda başarılar diliyorum” dedi. Projelerle ilgili de konuşan Yüksel “Ergene İlçemiz için hayata geçirilmesi gereken projelerimiz ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 2015 yılının başta ilçemiz olmak üzere ülkemiz içinde başarılarla dolu bir yıl olacağına inanıyorum” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10