Albayrak: Sorunsuz altyapı için çalışmalar sürüyor

Özellikle Altınova, 100. Yıl, Değirmenaltı ve Karadeniz Mahalleleri'nde devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili yetkililerle bir durum değerlendirmesi yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Tekirdağ 4.03.2015 15:58:00 0
Albayrak: Sorunsuz altyapı için çalışmalar sürüyor

HASSAS DAVRANIYORUZ

Toplantıya Genel Sekreter Murat Şefik Yazan, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır,  Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan, Ulaşım Dairesi Başkanı Zeki Gürcün, Zabıta Dairesi Başkanı Murat İşözen, TESKİ Daire Başkanları, Süleymanpaşa Fen İşleri yetkilileri ile Müteahhit firmanın yetkilileri katıldı. Özellikle Altınova Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarının son durumu ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, “Altyapıdaki ısrarımız sürüyor. Tekirdağ’ın sağlıklı bir geleceğe sahip olması için, temiz deniz ve mavi bayrak hedefimiz için, sorunsuz bir altyapı için çalışmalarımız devam ediyor. Ancak altyapı çalışmalarından vatandaşlarımızın en az şekilde etkilenmesi için de oldukça hassas davranıyoruz” dedi.

BÜYÜK ÇABA SARF EDİYORUZ

Altınova Mahallesi’nde ve altyapı çalışmaları devam eden bölgelerde oturan vatandaşların yaşadığı sıkıntıları bildiğini ifade eden Albayrak “Aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum. Vatandaşlarımız sıkıntı çekerken benim rahat olmam söz konusu olamaz. Sadece, vatandaşlarımız bize inansınlar ve güvensinler. Mart Ayı’nın ortasından itibaren hava şartlarının da elverdiği ölçülerde Altınova Mahallemizde yol çalışmalarına büyük bir hızla başlayacağız. En azından vatandaşlarımızın bu yazı rahat bir şekilde geçirmeleri için büyük çaba sarf ediyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10