"Birlik Yem fabrikasını işletmeye talibiz"

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri yeni seçilen Ziraat Odası Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malkara 5.03.2015 14:29:00 0

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ziyarete;  TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Meclis Başkanı Cengiz Uysal, Yönetim Kurulu üyelerİ, Mehmet Evren Eren, Nurdan Altay Güngör, Mahir Yıldırım, Uğur Şimşek, Meclis Üyeleri; Gediz Coşkun, Erhan Keskin, Adem Baykal, Ünal Hançer, Yusuf Eker ve Birar Yay katıldı. TSO yöneticileri, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz'ü tebrik ederek, yeni yönetimin Malkara'daki tüm çiftçilere hayırlı olmasını temenni etti.

BU AVANTAJI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ

Ziyarette konuşan Ümran Bilgin, “Bağlı olduğumuz kurumlarla Birlik Yem Fabrikası’nı işletmeye talibiz. Daha önce bu konuda şirket olarak bir girişimimiz oldu. Belediyeyle bu konuda görüşmek istedik” dedi. Hayvancılık ile ilgili projelerinin olduğunu bu konuda ziraat odası yönetiminden destek beklediklerini ifade eden Bilgin “Malkara olarak çiftçilikte Trakya'da ilk sırada yer alıyoruz. Bu avantajı en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor. İlçemizdeki çiftçilik ile ilgili resmi verilerin elimizde olması gerekiyor” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10