Kaymakam Kızıltoprak'tan mahallelere ziyaret

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak Ulaş Mahallesi ve Karamehmet Mahalleleri'nde ziyarette bulundu.

Ergene 9.03.2015 16:07:00 0
Kaymakam Kızıltoprak

MUHTARLAR DERNEĞİ’NİN YERİNİ İNCELEDİ

Kaymakam Fatih Kızıltoprak ilk olarak Ulaş Mahallesi Muhtarı Ersin Çabuker, Karamehmet Mahallesi Muhtarı Ahmet Çete ve Bakırça Mahallesi Muhtarı Mehmet Açıkgöz  ile beraber Ulaşta yapılması planlanan Muhtarlar Derneği’nin yerini inceledi.

 

 

EYLEM PLANI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ardından Devlet Su İşleri tarafından çalışmaları devam eden Karamehmet Mahallesi’nde yer alan dere yatağında ve yapılacak köprü inşaatında incelemelerde bulunan Kızıltoprak, mahalle muhtarından konu hakkında bilgi aldı. Sonrasında vatandaşlarla buluşarak sohbet eden Kaymakam Kızıltoprak, mahalle halkına Ergene Havzası Eylem Planı hakkında bilgiler verdi.

 

 

MUHTARDAN BİLGİLER ALDI

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Yeşiltepe Mahallesi’ni de ziyaret etti. İlk olarak Yeşiltepe Mahalle Muhtarlığını ziyaret eden Kaymakam Kızıltoprak Mahalle Muhtarı Hüseyin Doğru’dan  mahalle ve muhtarlığın sorunları hakkında bilgiler aldı. Ardından vatandaşlarla buluşarak sohbet eden Kızıltoprak mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını dinledi. Kızıltoprak, Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Hüseyin Doğru’ya, Sağlık Mahallesi Muhtarı Turgut Şentürk’e ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdullah Çatal’a arıtma tesislerini gezdirdi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10