Duran: Güzel bir süreç geçirdik

Ön seçimin ardından partililer tarafından belirlenen 5 aday arasında yer alamayan CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ayhan Duran, önceki akşam partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir

Çerkezköy 10.03.2015 14:40:00 0
Duran: Güzel bir süreç geçirdik

SEÇMENE SAYGI DURUYORUM

Ön seçimde kendisine gösterilen yakın ilgi ve samimiyetten memnuniyet duyduğunu ifade eden Duran “Her zaman CHP’nin bir neferiyim. Seçmene her zaman saygı duyuyorum” dedi. Aday adaylığını açıkladığı günden ön seçim gününe kadar Tekirdağ il genelinde yaklaşık 13 bin CHP üyesine ulaştığını ifade eden Duran “Her biriyle birebir görüştüm. Aday adaylığım sürecinde ilimiz genelinde tüm mahallelerimizi ilçelerimizi ziyaret ettim en az dört beş kez ziyaret ettim” dedi.

 

 

GÜZEL BİR SÜREÇ GEÇİRDİK

Gerek Çerkezköy ilçe teşkilatı gerek diğer ilçelerin ilçe teşkilatlarında sıcak bir şekilde karşılandığını ifade eden Duran “Diğer adaylara olduğu gibi şahsıma da çok yakınlık gösterildi. Bu nedenle tüm ilçe teşkilatlarımıza ve partililerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Çok güzel bir süreç geçirdiklerini ifade eden Duran, partililere teşekkür etti.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10