Ülkelerimizi tanıyalım

Namık Kemal Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Topluluğu'nun "Ülkelerimizi Tanıyalım" adı altında gerçekleştirdiği etkinlikler devam ediyor. Kazakistan, Rektörlük Konferans Salon'da

Tekirdağ 13.03.2015 15:23:00 0
Ülkelerimizi tanıyalım

KONUKLARI YÖRESEL KIYAFETLERLE KARŞILADILAR

Tanıtım günü etkinlikleri, Kazakistan’ın yöresel yemekleri arasında bulunan “kuyrdak” ve “bauyrsag”  ikramı ile başladı.  Kazak öğrencilerin yöresel kıyafetleri ile konukları  karşıladığı programda NKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. Şefik Kurultay, akademik, idari personel ile öğrenciler bir araya geldi.

 

 

KUTLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Erdi Şerif “Üniversitemizdeki diğer uluslararası kardeşlerimizin de ülkelerinin önemli günlerini kutlamaya devam edeceğiz” dedi. NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal “Gerçekleştirdiğimiz tanıtım günleri vesilesi ile farklı ülkelerden üniversitemize eğitim öğretim almaya gelmiş kardeşlerimizin ülkelerini tanıyoruz” dedi.

DİNLETİ İLE SONA ERDİ

Uluslararası öğrencilerden Daniyar Amanzholov, “Kazakistan” konulu şiir okurken; Kuralay Madethan ise Kazakistan Türküsü seslendirdi. Kazakistan tanıtım filminin ardından program Kasım Kandemir’in dombra dinletisi sunmasıyla noktalandı.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10