Babatonguz: MHP bilinçli bir kadın seçmen profiline sahip

MHP Tekirdağ Büyükşehir İl Yönetimi Kadın Komisyonları Başkanı Duygu Babatonguz, "Kadınlara yönelik olarak partimizin bünyesinde, sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde yapılan çal?

Tekirdağ 13.03.2015 15:52:00 0
Babatonguz: MHP bilinçli bir kadın seçmen profiline sahip

SOMUT PROJELER YÜRÜTÜLÜYOR

Genel merkezin çalışmalarıyla kadın yapılanmasına disiplin getirdiğini ifade eden Babatonguz “Tekirdağ ilimizde seçim kampanyalarında etkin rol alacak kadınların, MHP’yi iktidara taşıyacağı bilincine sahip olan Tekirdağ il ve ilçe teşkilatlarımız bu boşluğun doldurulması için il ve tüm ilçelerimizde kadın kolları, teşkilatlandırılmasını da çalışmalar hızlandırmıştır.

Siyasi rolunü, sorunlarını ve parti olarak getirilecek çözümleri ortaya koyan Tekirdağ il, ilçe ve belde teşkilatlandırılmasıyla ilgili yapılanmamız faaliyetlerini soyut bir anlayış değil, somut projelerle yürütmektedir” dedi.

Kadın aday konusunun oran ve sayılarla sınırlamanın doğru olmadığı düşüncesinde olduğunu ifade eden Babatonguz “Tekirdağ il ve ilçe teşkilatlarımız olarak iktidarın kadına bakış açısı yüzünden adeta kadına yönelik şiddeti özendirildiğini biliyoruz ve şiddetle kınıyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10