Ersin Danış ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış, seçim öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.

Çerkezköy 13.03.2015 16:36:00 0
Ersin Danış ziyaretlerini sürdürüyor

DESTEK İSTEDİ

Ersin Danış önceki günkü ziyaretlerine de Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile başladı. Danış’ı ağırlayan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Danış’a çıktığı yolda başarılar diledi. Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı da ziyaret eden Ersin Danış, oda başkanı Feyzullah Aktepe ile görüştü. Esnafın sıkıntılarının görüşüldüğü ziyarette Aktepe, Danış’a çıktığı yolda başarılar dilerken, meclise gitmesi halinde esnafın sorunları ile yakından ilgilenmesi konusunda da destek istedi.

SÜREÇLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni de ziyaret eden Ersin Danış, oda başkanı Osman Tunca ile görüştü. Çorlu’da bazı işyerlerini de ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış, Çorlu Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek yönetim kurulu başkanı Yüksel Ertan ile de görüştü. Aday adaylığı süreci ile ilgili bilgiler veren Danış “Çalışmalar süratle devam ediyor” dedi.

 

 

ÇTSO ÜYELERİNDEN DESTEK İSTEDİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret eden Ersin Danış, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva tarafından karşılandı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya gelen Danış, aday gösterilmesi halinde de çalışmalarının artarak devam edeceğini belirterek üyelerden destek istedi.

UZUN SOLUKLU BİR MARATON

AK Parti Saray Gençlik Kolları Olağan Kongresi’ne de katılan Danış, başkan seçilen Uğur Akant’a başarılar diledi. Ziyaret programı sonrası açıklama yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış siyasete yeni giren biri olsa da kurulduğu günden bu yana AK Parti için canla başla mücadele ettiğini ifade etti. AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun izinden yürümeye devam ettiğini ifade eden Danış “Siyasetin uzun soluklu bir maraton olduğunun bilinciyle yola çıktık. Dolayısıyla önümüze ne tür engeller çıkarsa çıksın bizler dikenli yolların ardının gül bahçeleri ile dolu olduğunu biliyoruz. Ve bu şiar doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ

Yeni Türkiye Yolunda Tekirdağ’ın sorunlarının ivedilikle çözülmesi için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini ifade eden Danış “Sonuç ne olursa olsun hangimize o görev verilirse verilsin davamızın arkasında durmaya devam edeceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10