Yaşar Kuş'tan partilere ziyaret

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi Çerkezköy'deki siyasi partileri ziyaret eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, tüm siyasi partilere eşit mes

Çerkezköy 18.03.2015 21:18:00 0
Yaşar Kuş

İLÇEMİZDEN BİRİLERİ ÇIKSIN

Önceki gün AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Yaşar Kuş, İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Yaşar Kuş, 16 yıldır görevinin başında olduğunu ve bu süre zarfında Oda olarak tüm partilere eşit mesafede kaldıklarını belirtti. Oda olarak seçim döneminde siyasi partileri ziyaret ederek başarılar dilemek istediklerini söyleyen Kuş, Çerkezköy’den çıkacak isimlerin Tekirdağ’ı Ankara’da temsil etmesini temenni etti.

YENİ BİR YAPILANMA İÇİNE GİRİLDİ

Şoför esnafının sıkıntıları ile ilgili de konuşan Kuş, Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte yeni bir yapılanma içine girildiğini söyledi. Bu kapsamda UKOME biriminin kurulduğunu ve oda ile ilgili çalışmaları bu birimin yürüttüğünü söyleyen Yaşar Kuş, Süreç işlemeye başladı. Biz üyelerimizin şikayetlerini UKOME’ye bildiriyoruz” dedi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de her zaman şoför esnafının yanında olduklarını söyledi.

 

 

HERKES SANDIĞA GİTMELİ

Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Yaşar Kuş, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. İnsanların siyasete sahip çıkması gerektiğini belirten Yaşar Kuş, herkesin vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandığa gitmesi gerektiğini de ifade etti.

HERKES EKMEĞİNİN DERDİNE DÜŞMÜŞ

Taraf olmalarının mümkün olmadığını söyleyen Kuş, 16 yıldır olduğu gibi bundan sonra da tüm siyasi partilere eşit mesafede olacaklarını söyledi. Ziyarette konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel de özellikle işçi nüfusunun yoğun olduğu bölgemizde insanların siyasetle pek işinin olmadığını belirtti. Herkesin ekmeğinin derdine düştüğünü söyleyen Önsel “Halkın siyasetten haberi yok. Biz de elimizden geldiğince kapı kapı dolaşarak kendimizi anlatıyoruz. 7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında çok iddialıyız” dedi.

 

 

ADAYLARIMIZI BELİRLEDİK

Yaşar Kuş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Yaşar Kuş, ziyarette yaptığı konuşmada seçimlerin hayırlı olmasını temenni ederek Çerkezköy’den en az iki vekili Ankara’ya göndermek istediklerini söyledi. CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk de CHP olarak Milletvekili Adaylarını belirlediklerini belirtti. Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yatırım programı hakkında çıkan haberleri takip ettiğini ifade eden Öztürk Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yakında Çerkezköy’e gelecek ve konu hakkında gereken açıklamaları yapacağını, bu açıklamanın ardından kendisinin de gereken açıklamayı yapacağını belirtti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10