"Çerkezköy için her öneri ve projeye açığız"

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Beyaz Ay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Başkan Vekili Abdullah Şakrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belda Güner, Ayşe Çalışkan ve Arzu Özkanâ€

Çerkezköy 18.03.2015 21:21:00 0

PROJELER ÜRETMEK İSTİYORUZ

Dernek çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Tekirdağ Beyaz Ay Derneği Şube Başkanı Adnan Şahin, “Beyaz Ay Derneği olarak Çerkezköy’e, Tekirdağ’a katkıda bulunmak ve bu doğrultuda projeler üretmek istiyoruz. Biz ağırlığımızı Çerkezköy’e verdik ve ekip çalışması ile daha güzel işler yapacağımıza, eğitim noktasında öncü çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Bize vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HER TÜRLÜ ÖNERİYE AÇIĞIZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Belediye olarak Çerkezköy’e faydalı olmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Çerkezköy’e, ilçede yaşayan insanlarımıza faydalı olacak her türlü proje, öneri ve iş birliğine açığız” dedi. Bu noktada gelecek proje, iş birliği taleplerine açık olduklarını dile getiren Akay, ellerinden gelen katkıyı imkanlar ölçüsünde vereceklerini belirtti.

KREŞ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ziyarette Tepe Emlak Konutları Bölgesi’nde daha önce kreş olarak kullanılan bina da gündeme geldi. Binanın bir önceki dönemde Beyaz Ay Derneği’ne tahsis edildiğini fakat çok masraf olduğu için atıl durumda kaldığını belirten Şahin, “Bize tahsis edilen yerin masrafı çok olduğu için yapamadık ve atıl kaldı. Siz de gelince burasını alarak değerlendirdiniz. Bu noktada size bir kırgınlığımız falan yok” derken, Belediye Başkanı Vahap Akay da “Siz o dönem ne görüştünüz, ne konuştunuz bilmiyorum ama biz göreve geldiğimizde sadece bir protokol yapılmış ve cüzzi bir bedel ile orası sizin derneğe kiralanmıştı. Kiralandıktan sonra atıl durumda kalınca Büyükşehir Belediyesi’nin bizden kreş yeri talebi oldu ve orayı bu noktada değerlendirdik” dedi. Kreş çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Akay, kreşin Mayıs ayı başında açılmasını beklediklerini belirtti.

BİZİM ÇİZGİMİZ BU

Akay, belediyeye ait ne varsa Çerkezköy halkının kullanımına açmayı arzu ettiklerini belirterek “Belediye binalarını, yerlerini, aktif şekilde Çerkezköy halkının kullanmasını ve buralardan istifade etmesini arzu ediyoruz. Bizim çizgimiz bu” dedi ve Çerkezköy’e fayda sağlayacak, katkı sunacak her şeye açık olduklarını vurguladı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10