Akay çalışmaları yerinde inceledi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi Yaldız Sokak'ta demirli beton yol çalışması yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay bir sokağ?

Çerkezköy 18.03.2015 21:40:00 0
Akay çalışmaları yerinde inceledi

YAĞMUR SUYU DRENAJI YAPILDI

 Akay, Bağlık Mahallesi Yaldız Sokak’ta 1256 metrekare demirli beton yol çalışması yaptıklarını belirterek “Yaldız Sokak’ta kış şartları ve Pınarça Deresi’ndeki ıslah çalışmaları nedeni ile yollar bozulmuş ve kullanılamaz duruma gelmişti. Havaların müsaade etmesi ile hemen çalışmalara başlayarak Yaldız Sokağımızı demirli beton yol ile kapladık. Ayrıca 56 metre uzunluğunda yağmur suyu drenajı yaptık” diye konuştu.

KÖPRÜNÜN ÜZERİNE BETON DÖKÜLÜYOR

Yaldız Sokak’taki yol sıkıntısını çözdüklerini ifade eden Akay, Yaldız Sokak ile Maden Sokağı Pınarça Deresi üzerinden birbirine bağlayan köprünün üzerine beton dökerek, düzleştirdiklerini ve at arabası geçişini önlemek için duba koyduklarını belirtti.

YOL SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı ile birlikte Alageyik Sokak’ta yapımı devam eden istinat duvarı çalışmasını da inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bağlık Mahallesi Otoban yanında bulunan Alageyik Sokak sakinlerinden otoban ile evlerinin arasında kalan bölgeye istinat duvarı yapılması talebi geldi. Alageyik Sokak ile otoban arasına 50 metre uzunluğunda, 1.5 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapıyoruz. İstinat duvarı çalışması bittikten sonra ise bu mahallede 3 metre genişliğinde bir yol yaparak, yol sorununu çözeceğiz” dedi.

KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Veliköy Mahallesi’nde yapımı devam eden kaldırım çalışmalarını da inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’ne giden Sanayi Yolu’nda da incelemelerde bulundu. Sanayi Yolu’nun sağ tarafına 2 metre genişliğinde ve 1000 metre uzunluğunda kaldırım yaptıklarını ifade eden Akay, Veliköy Sanayi Yolu’nun girişinden Veliköy Toplu Konutlarının olduğu bölge arasına kaldırım çalışmalarını tamamlayıp, Veliköy halkının ve sanayicin hizmetine sunacaklarını ifade etti.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10