Vali Salihoğlu'na hayırlı olsun ziyareti

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi (TTSO) Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Başkan Yardımcısı Galip Öge, Sayman Üye Taner Kara

Tekirdağ 21.03.2015 16:17:00 0
Vali Salihoğlu

HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

Ziyarette konuşan Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları, Tekirdağ’ın ekonomik yapısı ve Tekirdağ sanayisi hakkında Vali Salihoğlu’na bilgiler verdi. Tekirdağ’da 5 ticaret odası, 4 ticaret borsası bulunduğunu belirten Günay “Şarköy ve Muratlı ilçeleri Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası bünyesi kapsamındadır. Yasa ve yönetmelikler kapsamında, üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda hizmet veriyor, şehrimizi zenginleştirme ve istihdama katkı sağlamanın mücadelesini veriyoruz. İnşallah sizlerin desteği ile güzel projelere imza atacağız ve şehrimizi hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız” dedi.

GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden de Vali Salihoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Vali Enver Salihoğlu ise Tekirdağ’a yabancı olmadığını, 1989 yılından beri sık sık gelip gittiğini belirterek, “İnşallah hep birlikte güzel işler yapacağız” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10