Kaplan kurultayı değerlendirdi

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, Devlet Bahçeli'nin yeniden Genel Başkan seçildiği 11. Genel Kurulu değerlendirdi. Kurultayın daha önceki kurultaylardan daha coşkulu olduğunu ifade eden Kaplan, "Gene

Tekirdağ 24.03.2015 15:49:00 0
Kaplan kurultayı değerlendirdi

ÇOK COŞKULU GEÇTİ

Kurultay’ın 21 Mart’ta Nevruz’da olmasını bizzat Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin istediğini söyleyen Kaplan “Genel Başkanımız daha önce Nevruz’un Türk bayramı olduğunu Türklüğün şöleni olduğunu söylemişti. MHP’nin 11. Genel Kurulu çok coşkulu geçti. MHP’nin daha önce yaptığı genel kurullarından en kalabalık olanıydı. Genel Kurul yapılırken Türkiye’de güzel mesajlar verildi. Katılım olarak Türkiye’nin her tarafından gelen MHP’liler genel başkanımıza sevgi gösterisinde bulundular” dedi.

İLİMİZDEN MYK ÜYESİ ÇIKTI

Tekirdağ’dan da kurultay için 10 otobüs ve 2 tane minibüsün kaldırıldığını söyleyen Kaplan “50’ye yakında özel araçla giden arkadaşlarımız var. Genel Kurula şehrimizden katılım çok güzel oldu. Aynı zaman ilimizden bir MYK üyesi çıktı. Bülent Belen yapılan kurultayla parti meclisine girdi. Kendisi aynı zamanda merkez karar yönetim kurulu üyesi oldu” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10