Trakyakent Encümeni toplandı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) Encümen toplantısı önceki gün Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Birlik Merkezi'nde yapıldı.

Tekirdağ 25.03.2015 13:51:00 0
Trakyakent Encümeni toplandı

EĞİTİM SEMİNERİ PROGRAMI GÖRÜŞÜLDÜ

Albayrak başkanlığında yapılan toplantıya Encümen Üyeleri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı ve Birlik Müdürü Behçet Atlı katıldı. Toplantıda, Trakyakent Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenecek olan Eğitim Semineri programı görüşüldü.

İNCELEME PROGRAMLARI DA GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda, Bulgaristan’ın Ram Trakya Belediyeler Birliği’ne üye belediye başkanları ve beraberindeki iş adamlarının işbirliği ve partnerlik çalışmaları kapsamında Tekirdağ ve ilçelerine yaptığı ziyaret ve inceleme programları da görüşüldü Yunanistan’da çalışmalarını tekrar hızlandıran Euro Region Polis Belediyeler Birliği’nin Başkanı ve yetkililerinin ortak programlar ve projeler geliştirmek adına Trakyakent, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi’ne yaptığı ziyaretler de görüşüldü.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10