Yazıcıoğlu, mezarı başında anıldı

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 6. yılında kabri başında dualarla anıldı.

26.03.2015 14:00:00 0
Yazıcıoğlu, mezarı başında anıldı

ÇERKEZKÖY’DEN DE KATILIM OLDU

25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş’ın Keş Dağı mevkisinde içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 6. yıl dönümünde Tacettin Dergahı’nda bulunan mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. Önceki gün düzenlenen törene Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, BBP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları ile Çerkezköy ve Kapaklı’dan da çok sayıda partili katıldı.

 

 

YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

Kur’an tilaveti ve ilahilerin okunduğu törende BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de Bakara Suresi’ni okudu. Destici, Yazıcıoğlu’nun mezarına çiçek bıraktı. BBP Genel Başkanı Destici, merhum Yazıcıoğlu’nun Hakka dayanan bir insan olduğunu ifade ederek “Zaten istikamet sahibi bir adamdı. Bize sadece onun geride bıraktığı ayak izlerine basmak kalmıştı. Bu dev izler, hayat denen fırtınalı denizde kah sakin limanları, kah kurtuluşu ama nihayetinde mutlak zaferi işaret eden rotanın koordinatlarıydı” dedi. BBP’liler, daha sonra Yazıcıoğlu’nun mezarından Adalet Sarayı’na doğru kortej eşliğinde yürüyüş yaptı.

 

 

GENEL MERKEZİ DE ZİYARET ETTİLER

Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törene katılmak üzere Ankara’ya giden BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan ve Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları, Alperen Ocakları Genel Merkezi’ni de ziyaret etti.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10