Büyükşehir Kent Ormanı kuruyor

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Dünya Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Hacıköy'de düzenlenen fidan dikme töreni katıldı.

Tekirdağ 27.03.2015 16:42:00 0
Büyükşehir Kent Ormanı kuruyor

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Önceki gün düzenlenen törene Vali Salihoğlu’nun yan ı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 8. Tugay Komutan Vekili Kurmay Albay Osman Kardal, Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıçıroğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

EN ÖNEMLİ PROJEMİZ KENT ORMANI OLACAK

Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çevre Kontrol Daire Başkanlığı tarafından bölgedeki atık politikası ve çevrenin düzenlenmesi konusunda önemli çalışmalar yapıldığını ifade etti. Park Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yeni park bahçeler oluşturarak hizmet süresinin sonunda gerçekten özlenen, istenen, arzulanan projeleri gerçekleştirmiş olacaklarını söyleyen Albayrak “Ama en büyük projemiz de Büyükşehir Kent Ormanı olacaktır. Bu konuda çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor” dedi.

 

 

YEŞİL DOSTU BİR NESİL YETİŞİYOR

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da “Bu yaşlarda öğretilen her şey çocukların ilerde nasıl bir birey olacağını belirler. Çocuğunuza ne öğretirseniz ileride onu görürsünüz. Bugün burada çocuklarımızı böyle görmek beni çok duygulandırdı. Süleymanpaşa’da ağacı seven yeşil dostu bir nesil yetişiyor” dedi.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Hafta nedeniyle il genelinde yapılan kompozisyon, şiir, resim yarışmalarında dereceye girenlere öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Şiirlerin okunmasının ardından protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler tarafından fidan dikildi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10