Başkan Akay sporcuları şampiyonaya uğurladı

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından hafta sonu Fethiye'de düzenlenecek olan Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışlarında Çerkezköy Belediyesi sponsorluğunda ilçemizi temsil edecek olan Çerk

27.03.2015 17:16:00 0
Başkan Akay sporcuları şampiyonaya uğurladı

Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 1. Ayak Yarışı,Muğla’nın Fethiye ilçesinde 28–29 Mart tarihlerinde yapılacak.

BAŞKAN BAŞARILAR DİLEDİ

Düzenlenecek şampiyonaya Çerkezköy’den katılacak olan Çerkezköy Motosiklet İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Okuyan, Gökhan Güzelay ve Aydın Kafalı için belediye önünde program gerçekleştirildi. Belediye önünde motorları ile izleyenlere şov yapan motosikletçiler büyük bir ilgi ile izlendi. Sporculara sponsor olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Sizlere Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak yarışlarında başarılar diliyoruz. İnşallah Çerkezköy’e kupalar ile dönersiniz” diye konuştu.

İKİ GÜN SÜRECEK

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun desteğiyle Fethiye Orman spor Kulübü’nün organize ettiği Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışı 28–29 Mart’ta Esenköy mevkiindeki Akdeniz Off-Road Park’ta iki gün süreceğini kaydeden Çerkezköy Motosiklet İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Okuyan “ Üç test etabının yer aldığı Fethiye yarışları, heyecan dolu mücadelelere ev sahipliği yapacak. Fethiye Orman Spor Kulübü, hazırladığı zorlu ekstrem ve MX etabı ile orta sertlikteki enduro etaplarıyla hem yarışçılara hem de izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Altı ayrı kategoride farklı gruplarda koşulacak Enduro Şampiyonası’na Türkiye genelinden bu zamana kadar olacak en yüksek katılımın olması bekleniyor” dedi.

 

 

 “GÜZEL BAŞARILAR İLE DÖNMEK İSTİYORUZ”

Yarışlarda Trakya’yı temsil edeceklerini kaydeden Okuyan “ Trakya’dan yarışlara katılan üç sporcuda Çerkezköy’den. İnşallah oradan güzel başarılar ile dönmek istiyoruz. 28 Mart Cumartesi günü Ekstrem testte yapılacak sıralama turlarının müthiş bir heyecana, 28 Mart Pazar günü ise Kros, Ekstrem ve Enduro testleri ile gün boyu yarışçıların büyük çekişmesine şahit olacak. 400 bin metrekarelik alana yerleştirilmiş Akdeniz Off Road Park; içerisinde 3,5 Km’lik uluslararası standartlarda MX parkurunu ve extrem parkurunu bulundurmakta olup, izleyicilerin hem MX hem de enduroyu aynı anda izlemelerine olanak sağlayacak” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10