MHP'de 18 milletvekili aday adayı tanıtıldı

MHP'den Tekirdağ Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan 18 kişi, önceki gün MHP Tekirdağ İl Başkanlığı ve İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Tekirdağ 30.03.2015 11:08:00 0
MHP

ADAY TANITIM PROGRAMI DÜZENLENDİ

Tekirdağ Ramada Otel’de düzenlenen yemekli toplantıya MHP Tekirdağ Milletvekili ve MYK üyesi Bülent Belen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Taner Karaoğlu, MHP ilçe başkanları, Belediye meclisi üyeleri, kadın kolları, ülkü ocakları il ve ilçe başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

ÜLKEMİZİN KADERİNİN BELİRLENECEĞİ GÜN OLACAK

Programda konuşan MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, ülkemizin tarihi bir süreçten geçtiğini ifade etti. 7 Haziran seçimlerinin ülkemizin tarihinin dönüm noktası olacağını ifade eden Kaplan “Genel seçimler güzel yurdumuzun üzerinde oynanan oyunların sona ereceği tarih olacaktır. Türkiye’nin milli ve manevi değerlerine sahip çıktığı bir tarih olacaktır.  Türkiye’nin geleceği sizlere bağlıdır. Milliyetçi ülkücü vicdanlar ‘Bizimle yürü Türkiye’ diye seslenmektedirler” dedi.

UMUT KAPISI OLACAK

MHP’nin işsizlerin, yoksulların, mazlumların ve kimsesizlerin umut kapısı olacağını söyleyen Kaplan “MHP can çekişen köylü ve çiftçilerin, yaşam savaşı veren memur ve işçilerin can simidi olacaktır” dedi. MHP MYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen de  “7 Haziran’da ülkemiz bir genel seçim yaşayacak. MHP genel merkezi aldığı bir kararla 2015 yılı Kasım ayında yapması gereken kurultayı 21 Mart’ta gerçekleştirdi. Bu kurultayda MYK üyeliği gibi şerefli bir göreve seçildim. İl ve ilçe yöneticilerine bana verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BU ÇOK ACI

7 Haziran seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Cumhuriyetimizin ilkeleri açısından bir dönüm noktası, bir milat olduğunu söyleyen Belen “Ülkemizin belli bir bölgesini Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden ayırıp orada özerk bir devlet kurmak isteyen bölücü terör örgütü ve onun siyasi uzantıları, AK Parti ile işbirliği içerisinde bu planlarını kademe kademe yürürlüğe koyuyorlar. Bugün Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti sadece valilik ve kaymakamlık binalarında tabela olarak bulunmaktadır. Bu çok acıdır. Başbakan çıkıp utanmadan, sıkılmadan ülkenin tamamında kamu düzeni sağlanmıştır diyebiliyor” dedi.

EKONOMİK ANLAMDA GELİŞME OLMADI

13.yılına giren AK Parti iktidarı döneminde ne ekonomik alanda ne sosyal alanda gelişme olmadığını ileri süren Belen “Devletin borçları katlanarak arttı. Ekonomik sıkıntılar yüzünden ülkemizin sosyal hayatı bozulmaya başlandı” dedi.

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

Bülent Belen’in konuşmasının ardından Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Arif Yalçın, Ergün Vardar, Gülay Sormageç, Hakan Özgül, İlhan Önay, İsmet Fıçıcı, Kamil Günay, Leman Can, Muhammer Varol, Mustafa Yıldırım, Naci Akyazı, Ogün Karkıner, Sami Küçüksolak, Saral Sarıalioğlu, Nurullah Burak Korkmaz ve Recep Çalışkan konuşma yaparak kendilerini tanıttılar. MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Belma Kuvancı Ankara’da görevli olduğundan düzenlenen tanıtım toplantısına katılamadı.

PARTİYE GAYRİMENKUL ALINACAK

Toplantıda elde edilen 145 bin TL’lik gelirle partiye gayrimenkul alımı kararlaştırıldı. Tanıtımların bitiminden sonra yemeğe geçildi. Yemek sonrası tanıtım toplantısı sona erdi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10