Malkara SGK Merkezi yeni yerine taşındı

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne bağlı Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi, yeni hizmet binasının inşaatının tamamlanması sonrasında yeni yerine taşındı.

Malkara 1.04.2015 17:32:00 0
Malkara SGK Merkezi yeni yerine taşındı

ALAN İNCELEME YAPTI

Daha önce Malkara Ticaret Odası binasının üst katında faaliyette bulunan sosyal güvenlik merkezi artık Camiatik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Numara:81 Malkara adresinde hizmet vermeye devam edecek. Malkara Sosyal Güvenlik Merkezine gelen Sosyal Güvenlik (SGK) İl Müdürü Fatma Derya Alan, inşaatın tamamlanmasının ardından sosyal güvenlik hizmetlerinin verilebilmesi için gerekli altyapı çalışmalarının da ivedilikle tamamlanması talimatını verdiğini ve kısa süre içerisinde yeni hizmet binasında faaliyete başladıklarını söyledi.

TAŞINMA İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Hizmette aksaklığa mahal verilmemesi için bir an önce taşınma işlemlerinin tamamlandığını belirten İl Müdürü Alan, özverili çalışmaları için Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Hatice Çolak ve personeline teşekkür etti. Alan, bundan böyle Malkara’da yaşayan vatandaşların ferah ve konforlu bir ortamda sosyal güvenlik hizmeti alacak olmalarının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

ERİŞİMDE SIKINTILAR OLUYORDU

Eski hizmet binasının üçüncü katta bulunması ve asansör olmaması nedeni ile özellikle engelli, yaşlı ve hamile vatandaşların zorlandığını ifade eden Alan, “Dilek ve öneri kutularına yapılan müracaatları aylık olarak inceledik. Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi’ne erişim konusunda serzenişler vardı. Engelli, yaşlı ve hamilelerin, erişim ve ulaşımına uygun tesis edilen yeni hizmet binasından memnun olacaklarını düşündük” dedi.

HİZMET BİNASINI GEZDİ

Hizmet binasını gezen ve vatandaşlarla sohbet eden İl Müdürü Alan, hedefimiz sigortalılarımıza ve işverenlerimize güler yüzlü, kaliteli ve doğru hizmet vermek dedi. Alan, il genelinde yüzde yüz vatandaş memnuniyetini hedeflediklerini söyledi. Hizmet almak üzere sosyal güvenlik merkezinde bulunan vatandaşlarla konuşan Alan, kurum uygulamaları konusundaki sorulara da cevap verdi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10