Ergene Belediyesi 1 yaşında

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Ergene Belediye Başkanlığı görevini üstlenerek bir yıllık süreci tamamlayan Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve personel, belediyenin birinci yılını kutladı.

Ergene 1.04.2015 17:36:00 0
Ergene Belediyesi 1 yaşında

KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kutlama programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Ayça Çevikelli, Gökhan Gülkan ve Menderes Yıldız’ın yanı sıra CHP İlçe Teşkilat Başkanı Erdinç İrel, Kadın Kolları Başkanı Emine Turgut, belediye meclis üyeleri ve belediye personelleri katıldı.

BAŞARILI BİR SONUÇ ELDE EDİLDİ

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, “Belediyemizin kuruluşunun yıl dönümünde hep birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Göreve başlayalı 1 ay oldu yeni bir ilçenin yeni düzenine yeni personeline alışarak hızlı ve yoğun bir tempolu bir programla çalışma hayatıma başladım. Kocaman bir ailenin içerisine dahil olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Ancak bu düzen ve yönetimin oluşmasında öncelikli yorulmadan sabırla emek vererek çalışan asıl mimarımız Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve destekçileri sayesinde başarılı bir sonuç elde edildi” dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de, Ergene’nin Kuruluşu’nun 1 yıl dönümünü yaşamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “Biz bu süreç içerisinde başarıyı elde edeceğimize inandık ve güvendik. Kazanmama gibi düşüncemiz hiçbir zaman olmadı. Kadınlarımızın emeğini ve desteğini her koldan hissederek birçok vatandaşımızın da emek vermesiyle bu başarıyı kazandık. Bizler siyaseti halkımız için yöredeki insanlarımız için yaptık. Personelimizin de bu insanlar için güler yüzlü belediyecilik anlayışını sergileyerek çalışmalarını sürdürmeleri gerekmektedir. Takım ve ekibimizle birlikte başarının devamlılığını sağlayacağız. Emeklerimiz ve mücadelelerimiz bu alanda devam edecektir” dedi.

PASTALI KUTLAMA

Başkan Yüksel’e çiçek takdim edilmesinin ardından pasta kesim törenine geçildi. Pasta kesimini belediye başkan yardımcılarıyla beraber gerçekleştiren Başkan Yüksel, bir yılın bitimiyle birlikte güzel bir yılın başlangıcını yaşadıklarını ifade etti.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10