Çerkezköy Belediyespor adı altında mücadele edecekler

Salon sporlarını desteğini sürdüren Çerkezköy Belediyesi okul sporları dalında Edirne'de devam eden Küçük Kızlar Bölge Şampiyonası'na katılan Nurullah Narin Ortaokulu Basketbol Takımı

1.04.2015 17:49:00 0
Çerkezköy Belediyespor adı altında mücadele edecekler

EDİRNE’YE UĞURLADI

31 Mart-4 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Küçük Kızlar Bölge Şampiyonası’na Çerkezköy Belediyesi Kız Basketbol Takımı’nı uğurlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yeni oluşturduğumuz takımımıza elimizden gelen desteği vererek takımımızın başarılı olması için gayret göstereceğiz. Vereceğimiz destek ve sunacağımız imkanlar ile takımımızın daha iyi yerlere geleceğine ve başarılara imza atacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

“İLK DÖRDE GİRECEĞİZ”

Çerkezköy Belediyesi Kız Basketbol Takımı Antrenörü Ercan Çete, Nurullah Narin Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımı olarak Anadolu Yıldızlar Ligi’nde Türkiye’de 85 takım arasında ilk 8’e girdiklerini belirterek, “Şimdiki hedefimiz ise ilk 4’e kalmak. Bunun için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz” dedi.

BAŞARILARIMIZ ARTACAK

Nurullah Narin Ortaokulu Kız Basketbol takımı olarak çok zor koşullarda ve imkansızlıklar içinde bu başarıyı yakaladıklarını kaydeden Ercan Çete, “Kulübümüzün Çerkezköy Belediye bünyesine katılması ile biraz daha rahatlayacağız ve başta çalışma koşullarımız olmak üzere bir çok şeyde iyileşme olacak. Bu da takımımızın başarısını mutlaka artıracaktır. Amatör ruhla büyük başarılar kazanma hedefimiz var. Bunu gerçekleştireceğiz. Buradaki çocuklarımızın yaşı 11-12 civarında. Bu kadromuz ile en az 5-6 yıl daha birlikte olacağız. Tabi ki bu kadroya yeni ve yetenekli çocuklarımız da dahil olacaktır. Tek amacımız salon sporlarında ilçemizin ve Çerkezköy Belediyesi’nin adını başarı ile Türkiye genelinde duyurmak” açıklamasını yaptı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve Çerkezköy Spor Birimi yetkilisi Oğuz Alaca’ya teşekkür eden Antrenör Ercan Çete, “Verdikleri destek için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu destek ile çocuklarımızın kendilerine olan güven ve inançları bir kat daha artmıştır. Belediyemizin verdiği destek ile Çerkezköy’de salon sporlarını daha geniş kitlelere yaymayı ve sevdirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

AKAY BAŞARILAR DİLEDİ

İmkanlar dahilinde Çerkezköy Belediyesi Kız Basketbol Takımı’na destek olacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy’de salon sporlarının çocuklarımız ve gençlerimiz arasında yaygınlaştırılması ve ilginin artması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Sporcularımıza Edirne’de katılacakları turnuvada başarılar diliyorum” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10