AK Parti'den eski başkanlara vefa

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından Şanlıurfa Restaurant'ta kaynaşma ve dayanışma yemeği düzenlendi.

Çerkezköy 3.04.2015 18:10:00 0
AK Parti

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Önceki akşam saat 20.00’de düzenlenen yemeğe AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayları, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerinde görev almış partililer katıldı.

“BÜYÜK GÜÇ KATACAK”

Yemekte konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Göreve geldiğimiz günden bu yana böyle bir organizasyonu planlamıştık. Şahsi menfaatlerini öne çıkarmadan, teşkilatı ve bu davayı ön planda tutan herkes bu teşkilatın gerçek sahibidir. Dolayısıyla bu teşkilat burada hazır bulunan herkesin evidir ve ev sahipleri evlerine gelmek için davete ihtiyaç duymazlar. Sizlerin bu noktadaki çaba ve gayretleri teşkilat çalışmalarımıza büyük güç katacaktır” dedi.

“ÇERKEZKÖY’ÜN SİZE İHTİYACI VAR”

AK Partiye kurulduğu günden itibaren destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür eden Öğe “Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu gecenin, seçim sürecine girdiğimiz bu dönemde çalışmalarımıza güç katacağına inanıyorum. Genel seçim atmosferine girdiğimiz şu günlerde arkadaşlarımızın artık kırgınlıklarını bir kenara bırakarak bu dava için mücadelesine kaldığı yerden devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü Çerkezköy’ün size, Türkiye’nin de AK Parti’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var” diye konuştu.

“YENİ TÜRKİYE’Yİ YENİDEN İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay da siyasetin insanla yapılan bir vazife olduğunu ifade ederek “Çıktığımız yolda yoldaşlarımız ile yürüyoruz. Siyasette vefa her zaman önemlidir” dedi. Hayatın sadece siyasetten ibaret olmadığını söyleyen Akçay “Seçimler hepimiz için çok önemlidir. Genel seçimlerde en güçlü şekilde yeni Türkiye’yi yeniden inşa etmek için çalışacağız. Genel seçimlerin ilk olarak Tekirdağ’a ardından ise ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Partimizin kurulduğundan bugüne kadar emekleri olan herkese de çok teşekkür ediyorum” dedi.

EMEĞİ GEÇEN PARTİLİLERE PLAKET VERİLDİ

Akçay’ın konuşmasının ardından geçmiş dönemlerde Belediye Başkanlığı yapan Ali Ertem’e, Hanifi Belindir’e, programa katılamamasına rağmen Efrahim Yeşil’e, ilçe başkanlığı görevi yapan Mehmet Danyeli, Sait Yazı, Reşat Bahar, Alaettin Demirbağ’a, Çerkezköy Belediye Eski Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce'ye ve 13 yıl boyunca AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yapan ve geçtiğimiz aylarda görevini Rüveyda Akbay’a bırakan Nuran Yeşil’e plaket takdim edildi. Geceye AK Parti’nin Gençlik Kolları eski Başkanları Mehmet Can Danyeli ve Sinan Meral’in çağrılmasına rağmen kendilerine plaket verilmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10