Fen İşleri'nin 2015 yatırım programı görüşüldü

Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "6 Nisan'dan itibaren sahaya ineceğiz" dedi.

Tekirdağ 5.04.2015 18:30:00 0
Fen İşleri

ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI

Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı, Danışmanlar Fatih Ünsal ve Neşat Erdoğan, Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan ve şube müdürlerinin katıldığı toplantıda 2015 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmalar masaya yatırıldı.

SAHAYA İNECEĞİZ

Başkan Albayrak, hava şartlarının iyileşmesi ile birlikte çalışmalara hız vereceklerini ifade ederek “Önümüzdeki hafta başından itibaren sahaya inecek durumdayız. ekiplerimiz, teknik altyapımız ve araç gereç ve makine parkımızla birlikte hazırız. Güçlü bir şekilde yol çalışmalarına başlayacağız. Asfalt plentimiz şuan üretime hazır durumda. Köy yollarında da asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Yeni asfalt plenti kurma çalışmalarımız da son aşamada. Maksimum 4 ay içerisinde yeni asfalt plentimiz de devreye girecek. Sadece 2015 yılı için değil önümüzdeki 4 yıllık süreçte gerçekleştireceğimiz yatırımlarımızın da programlamasını yapıyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10