Polisler miniklere hediye dağıttı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve personeli, Polis Haftası kapsamında Mevlana İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti. Burada anaokulu öğrencilerine polislik mesleğini anlatan Çerkezköy İlçe E

Çerkezköy 7.04.2015 18:54:00 0
Polisler miniklere hediye dağıttı

ÜÇ ANA SINIFI ZİYARET EDİLDİ

Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen programda Çerkezköy Mevlana İlk ve Ortaokulu ziyaret edildi. Ziyarete Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek ile polis memurları katıldı. Okul Müdürü Mehmet Erçin’in de okul hakkında bilgi verdiği ziyarette polisler okulda bulunan üç anasınıfını ziyaret etti.

ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERİLDİ

Mevlana İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Erçin okullarına ziyaret gerçekleştiren emniyet teşkilatına teşekkür etti. Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yılı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendiklerini kaydeden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan öğrenciler ile bir arada oldukları için mutluluk duyduklarını kaydetti. Burada öğrencilerin sorularını yanıtlayan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve personeli daha sonra öğretmenlere çiçek verirken, minik öğrencilere ise boyama kitabı, çikolata, balon ve kuru boyanın yer aldığı hediyeler dağıttılar.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10