Mevlana İlk ve Ortaokulu'nda 40 ünite kan toplandı

Çorlu Kızılay Kan Merkezi ekibi okullarda düzenlediği kan bağışı kampanyalarını Çerkezköy'deki Mevlana İlk-Ortaokulu'nda sürdürdü.

Çerkezköy 8.04.2015 16:45:00 0
Mevlana İlk ve Ortaokulu

YOĞUN İLGİ GÖSTERDİLER

Çorlu Kızılay Kan Merkezi ve Çerkezköy Mevlana İlk ve Ortaokulu’nun gerçekleştirdiği gönüllü kan bağışı etkinliğine veliler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi. Çorlu Kızılay Kan Merkezi Doktoru Atilla Saraçoğlu ve 5 personel önceki gün okulun konferans salonunda saat 12.00-18.00 saatleri arasında 40 ünite kan topladı.

TEŞEKKKÜR ETTİ

Kan vermenin öneminden bahseden Çorlu Kızılay Kan Merkezi Doktoru Atilla Saraçoğlu “Hayat kurtarmak sosyal sorumluluk çatısı altındaki en büyük sorumluluklarımızın başında geliyor. Unutulmamalı ki bir gün bizim de verilecek bir ünite kana ihtiyacımız olabilir. Bu anlamda okul öğretmen ve idarecilerine, velilerine, kan bağışında bulunan Kızılay gönüllülerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KAN BAĞIŞINA SÜREKLİ İHTİYAÇ VARDIR”

Kampanyaya veliler ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Okul Müdürü Mehmet Erçin de “Kan bağışına sürekli ihtiyaç vardır. Bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Okul yönetimimizin yaptığı duyuru ve öğrencilerimize verilen davetiyeler katılımı artırdı. Kampanyaya destekte bulunan okul öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10