Öztürk: Gazeteciler hiçbir zaman özgür ve güvende olamadı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe'nin Çerkezköy'de yayın yapan bir gazeteyi yaptığı haberden dolay

Çerkezköy 8.04.2015 16:47:00 0
Öztürk: Gazeteciler hiçbir zaman özgür ve güvende olamadı

BASININ ÖZGÜRLEŞTİĞİ ANLAMINA GELMİYOR

Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve partililer ile birlikte basın açıklaması yapan Öztürk, “Gazetecilerimiz bu ülkede hiçbir zaman özgür ve güvende olamadı. Suikastlara kurban giden değerli gazetecilerimizin bu gün bile bir çoğu faili meçhul olarak kaldı” dedi. Görevleri başında sadece doğruları yazıp halkı bilgilendirdikleri için katledilen bütün gazetecileri de anan Öztürk “Günümüzde muhalif düzene ‘tehdit’ olarak görülen hatta sadece rahatsız eden gazeteciyi ortadan kaldırmanın daha kansız yollarının uygulanması ne yazık ki tehlikenin bittiği ve basının özgürleştiği anlamına gelmiyor” dedi.

KINADILAR

Çerkezköy’de geçtiğimiz günlerde çıkan haber üzerine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin tehdit yoluyla açıklamalarda bulunduğunu iddia eden Öztürk “Bir siyasi parti ilçe başkanına yakışmayan bu davranışlar dolayısıyla AK Parti Çerkezköy İlçe başkanını kınıyoruz. Bu zihniyet ile her zaman mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10