Vali Salihoğlu'ndan özel insanlara özel ziyaret

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy ziyaretleri kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni de ziyaret etti.

Çerkezköy 8.04.2015 17:00:00 0
Vali Salihoğlu

VALİ SALİHOĞLU’NU AĞIRLADILAR

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimi önceki gün saat 15.00’da Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nu ağırladı. Çetinkaya ve dernek üyeleri tarafından kapıda karşılanan Salihoğlu, Engelliler Yaşam Evi’ni de gezdi. Salihoğlu dernek binasını beğendiğini söyledi.

ÇOK MUTLU OLDUK

Ziyaretinden dolayı Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu’na teşekkür eden Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya “Valimizin telefon numarasını Valiliğin resmi sitesinde yayınlaması üzerine ben de geçtiğimiz günlerde kendisini aradım. Çerkezköy’e geldiğinde derneğimizi de ziyaret etmelerinden onur duyacağımızı söyledik. Ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk” dedi.

ÖRNEK BİR BİNA

Dernek binasını çok beğendiğini kaydeden Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu da, görev yaptığı illerde böyle bir modern dernek binası ile karşılaşmadığını kaydetti. Dernek binasının diğer derneklere de örnek olacağını kaydeden Salioğlu, dernek binasını Çerkezköy’e kazandıran herkese teşekkür etti. Ziyaretin sonunda dernek üyeleri ile toplu fotoğraf çektiren Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne tekrar ziyaret gerçekleştireceği sözünü verdi. Salihoğlu’na ziyaretinde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri de eşlik etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10