İstasyon Mahallesi'nde beton yol çalışması yapılıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından İstasyon Mahallesi Çavuş Sokak'ta 380 metrekare demirli beton yol yapılırken, yine İstasyon Mahallesi Hikmet UÄ

Çerkezköy 16.04.2015 18:38:00 0
İstasyon Mahallesi

BOZULAN KISIM SAĞLAMLAŞTIRILDI

Yapımı devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yapan Akay “Çavuş Sokak’ta su patlakları nedeni ile yol çökmüş ve tahrip olmuştu. Bozulan kısım sökülerek altyapısı sağlamlaştırıldı ve üzerine demirli beton serildi. Toplam 380 metrekarede tamamlanan çalışmaların ardından Çavuş Sokak’taki yolumuz yeniden yaya ve araç trafiğine açıldı” bilgisini verdi.

OTOPARK ALANI DA OLUŞTURULDU

Akay, Çavuş Sokak dışında İstasyon Mahallesi’nde Hikmet Uğraş Caddesi’nde otopark düzenlemesi yaptıklarını da belirtti. Tren Garı’na yakın bir alanda yağmurların ardından su birikintileri oluştuğunu belirten Akay “Bu boş alanı yükselttik ve suyun tahliyesini sağladık. Üzerine de demirli beton sererek bu 500 metrekarelik alanı otopark alanı olarak halkımızın kullanımına açacağız” dedi. Akay, Hikmet Uğraş Caddesi’nin o kısmında park alanı olmadığı için yapılan otopark çalışmasının vatandaşların park ihtiyacını çözeceğini söyledi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10